menu

Sund og let forret – Tundip med grøntsagsstave

En sund og let forret, som ser festlig ud

Med en let forret som denne, får du både en lækker og velsmagende let forret, og Let forret nem at lavesamtidig en forret som er casual og ser festlig ud. Mange sætter pris på en let forret, og bryder sig ikke altid om, tingene skal druknes i mayonaise og dressing – mange har mest af alt lyst til en sund og let forret, inden hovedretten. Det kan du give dem med denne lækre opskrift. Det er også en let måde, at få børn til at spise grøntsager, så denne opskrift kan hurtigt blive en favorit i din familie. Med den lækre tundip bliver alle grøntsagsstave en lækker snack, og når de skæres ud og ligger anrettet i fadet, ser de altså både indbydende og festlige ud. Selv grøntsagsforskrækkede børn og mænd, kan ikke lade være med at lange til, når Tundip med grøntssagstave kommer på bordet. Dette er en rigtig god og lækker, let forret.

Let forret til 4 personer:

2 ds. tun i vand

500 g græsk yoghurt, 4 %

Salt, peber

Tunen drænes godt og blandes med den græske yoghurt. Smag til med salt og peber.

Tundippen serveres med:

4 gulerødder, skrællede og skåret i stave

1 agurk, skåret i stykker på ca 10 cm og dernæst i stave

4 stængler blegselleri skåret i stykker på ca 10 cm og evt. halverede

Derudover serveres nachos m. salt, grissini, evt. saltstænger

Vi vil gerne have respons på vores forretter – skriv gerne i kommentarfeltet, hvad du synes om opskriften i Sund og let forret – Tundip med grøntsagsstave.

, , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2