menu

Stjerneskud opskrift

Klassikeren alle kender, de fleste elsker og som er rigtig nem at lave. Vores stjerneskud opskrift er hermed kommet på hjemmesiden. Denne stjerneskud opskrift er rigtig lækker, synes vi selv, og man skal altså anstrenge sig lidt, for at komme galt afsted med den. Denne stjerneskud opskrift er nemlig ret gennemprøvet.

Stjerneskud opskrift til 4 personer

4 store rødspættefileter Stjerneskud opskrift

200 g rejer

1 dl creme fraiche

1 spsk. mayonaise

1 citron

Salt og peber

Dildkviste

Salatblade

4 skiver godt brød

Tilberedning af stjerneskud opskrift

Da dette er en traditionel stjerneskud opskrift består den af en dampet og en stegt rødspættefilet. Bruges denne stjerneskud opskrift til forret, foreslår vi, du halverer fiskefileten, til en frokostret vil vi anbefale at vælge 2 hele fileter pr. person.

Fiskefileterne skylles og duppes tørre. Del dem på langs.

De 4 mindste dele lægges i et ovnfast fad, der er smurt med smør. Drys med salt og peber og hæld lidt hvidvin ved. Læg stanniol over og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.

De andre 4 dele vendes i hvedemel, der er krydret med lidt salt og peber. Steges på panden i smør, ca. 3 minutter på hver side.

Salatbladene skylles og duppes tørre.

Cremefraiche røres med mayonnaise og smages til med citronsaft, salt og peber.

Citronen skæres i skiver og der skæres et snit ind mod midten, så citronen kan sættes som en ”vifte”.

Smør brødet med et tyndt lag smør (hvis du bruger f. eks. sandwichbrød, anbefaler vi, at du først rister dem på brødristeren).

Herpå lægges salatblade, så de helt dækker brødet. Derefter de 2 små fileter, lidt henover hinanden. Læg en spsk. creme fraiche dressing midt på. Fordel nu rejerne henover, giv citronskiven et ”vrid” og sæt den over rejerne. Til sidst pyntes med dildkviste. Har du fuldt vores stjerneskud opskrift til punkt og prikke, har du nu en ret fantastisk forret, som ikke kun lever op til dine gæsters forventninger om, hvad et stjerneskud er, men også smager lækkert og ser indbydende ud.

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores stjerneskud opskrift, er du velkommen til at skrive nedenfor.

 

 

 

, , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2