menu

Stenaldermad opskrifter

Stenaldermad opskrifter findes efterhånden overalt på internettet, og det er bestemt en bølge, vi også gerne vil ride med på. Vi har faktisk en hel del ganske simple forretter, som på enhver måde, kan betragtes som stenaldermad opskrifter. F.eks, har vi en del opskfiter med skaldyr, som man beviseligt har spist i stenalderen, men vi har også andre rene og simple opskrifter, som egner sig fint til en middag med stenaldermad. Konceptet med stenaldermad er, at vende tilbage til de rene og simplistiske udtryk – men også bruge ultrafriske råvarer, som ikke er tilsat konservering og bærer præg af industriel fødevareproduktion. Stenaldermad er sundt, simpelt og velsmagende – og så er det en tilbagevending til rødderne. I dette opslag kan du læse mere om nogle af vores stenaldermad opskrifter.

Stenaldermad opskrifter

Forret-forretters Stenaldermad opskrifter:

Herunder kan du læse vores bud på stenaldermad opskrifter. Hvis man f.eks. inviterer til middag med stenaldermad som tema, kan de bruges som forret eller hovedret, men de kan også gå som hverdagsmad, hvis man er i humør til noget lækkert og sundt.

Stenaldermad opskrifter – ide nr 1:

Her kan du se vores lækre opskrift på krabbeklør, som er en utrolig lækker delikatesse. Som stenaldermad opskrifter kommer, må krabbeklør siges at være helt autentisk og oplagt http://forret-forretter.dk/krabbeklor/ . I stenalderen fik man meget næring fra havet, og selvom man kun havde primitive fangstmetoder, kunne man forholdsvist nemt fange krabber i strandkanten og fra simple både og tømmerflåder. Vores krabbeklør er også meget simplistisk. Den indeholder i princippet kun krabbeklør, lidt citronsaft og lidt krydderurter. Det bliver ikke mere oldschool.

Stenaldermad opskrifter – ide nr. 2:

Hvis man helt ufleksibelt tænker i stenaldermad opskrifter, kan vores grøntsagsstave med tundip nok ikke helt leve op til kravene, men det er klart derhen af på flere måder. Først og fremmest, er det jo gode grøntsager, som spises i grove stave. Der er ingen dikkedarer og fine fornemmelser, men det er reel og ærlig mad. Tundippen ville nok ikke gå i stenalderen, men man kunne i stedet vælge at dyppe i hytteost eller en sellerimos. Se vores grøntsagsstave med tundip her http://forret-forretter.dk/sund-og-let-forret-tundip-med-grontsagsstave/

Stenaldermad opskrifter – ide nr. 3:

Vores tredje bud på gode stenaldermad opskrifter er vores ret populære forret, Laksekræmmerhuse. Se den lækre lakseforret her – laksekræmmerhuse. I stenalderen konserverede man gennem både rygning og saltning. Særligt fisk var godt at konservere pga. de mange sunde bestanddele. I vores laksekræmmerhuse, kan man vælge at bytte den røgede laks ud med gravad laks, som er en særlig skandinavisk konserveringsform. Avocado er blevet spist i stenalderen – men naturligvis ikke i denne del af verden. Man kan bytte den ud med bagte eller rå rodfrugter.

Denne tekst om stenaldermad opskrifter, vil blive opdateret løbende. Vi læser og besvarer gerne kommentarer, hvis du skriver til os nedenfor.

 

 

 

, , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2