menu

Squashtærte

En Squashtærte er en uventet men lækker forret

SquashtærteHer er vores lækre forret, squashtærte. Denne forret er rigtig sund, indeholder en stor mængde grøntsager og så er den let at lave. Det er også en utrolig velsmagende forret, som har store variationsmuligheder (se nederst). Faktisk er denne forret enormt let at personalisere, og få det ud af, som lige præcis du har brug for i en forret på et givent tidspunkt. Vores squashtærte er en særdeles velsmagende og lække forret.

Squashtærte til 6 personer:

800 g squash.

1 ½ spsk. salt til udvanding af sqaushstrimlerne

2 spsk. olie

3 eller 4 æg, hvis de er små

4 spsk piskefløde

2 tsk tørret oregano

Peber

150 g revet ost

Olie til formen

Sådan tilberedes denne squashtærte forret

Squashen rives groft og drysses med saltet. Skal stå i ½ time, for at udvande dem. Skyl grundigt under den kolde hane, dryppes af i sigte og presse fri for væde i et rent viskestykke. Din squashtærte bliver lækrest, hvis du får alt væsken sorteret fra.

Bland squashstrimlerne med olie, de sammenpiskede æg, fløden og 2/3 af osten. Krydr til sidst med lidt peber og oreganoen (som kan undlades). Hæld i en smurt tærteform (ca. 24 cm). Nu er din squashtærte klar til at komme i ovnen.

Bag din squashtærte ved 200 gr. i ca. 35 min.

Vores squashtærte kan serveres med strimlet grønt salat, eller med skiver af røget mørbrad eller røget fisk og evt. en skive brød. Du har nu, vel at mærke uden de store anstrengelser, en dejlig forret, du kan bruge til flere forskellige ting afhængigt at din øvrige menu.

Skriv gerne om dine erfaringer med vores squashtærte, så andre kan læse, hvad du synes om denne forret. På forret-forretter.dk tager vi din respons meget alvorligt, og vil gerne høre din mening.

, , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2