menu

Rissalat med rejer

Rissalat med rejer er en sund og lækker forret

Rissalat med rejer er fyldt med grøntsager af forskellig slags, og er derfor i sig selv både sund og ernæringsmæssig korrekt. Der er ikke mange kulhydrater i, da mængden af ris faktisk ikke er overvældende, og ønsker man flere fibre, kan man med fordel vælge at lave denne rissalat med rejer med grove naturris. En fantastisk farverig forret, som vækker alle gæsters opmærksomhed, når den kommer på bordet. Den smager rigtig godt, men overrasker samtidig ikke smagsmæssigt. Rissalat med rejer er, hvad den udgiver sig for at være – det kan være en fordel, hvis man har kræsne gæster, for rissalat med rejer, kan alle faktisk lide. Se nedenfor, hvor du laver en lækker rissalat med rejer, dine gæster vil elske.

Rissalat med rejer til 6 personer:

Billede af Rissalat med rejer

2 kopper kogte ris

1 – 2 porrer

2 – 3 æbler

Citronsaft

1 rød peberfrugt

1 grøn peberfrugt
Dressing:300 g rejer

½ l cremefraiche 6%

3 – 4spsk. mayonnaise

1 tsk. karry

1 tsk. salt

En anelse peber

1 nip sukker

Sådan laver du rissalat med rejer

Porrerne rengøres, og halveres eller kvartes på langs, alt efter tykkelse. Skæres i fine stykker. Æblerne vaskes, skæres i både og skæres i tern. Så dryppes de med citronsaft, så de ikke bliver mørke. Peberfrugterne rengøres og skæres i fine tern. Nu blandes alle grønsagsdelene med risene. Rejerne vendes i. Nu er din rissalat med rejer næsten færdig. Ingredienserne til dressingen blandes sammen og smages til. Den hældes i en skål, og gæsterne kan tage efter behov. Fordel din rissalat med rejer på et fad og server et stykke brød eller flutes til.

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til denne opskrift, eller du kender opskriften på en anden rissalat med rejer, hører vi meget gerne fra dig. Skriv endelig i kommentarfeltet, så vender vi straks tilbage til dig. Vi håber, du og dine gæster nyder vores rissalat med rejer.

, , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2