menu

Rejesalat opskrift

Rejesalat opskrift

Vi er stolte over at præsentere denne udsøgte rejesalat opskrift med mandariner, bønnespirer, smuttede mandler og meget andet godt. Den er utrolig smuk at se på, enormt velsmagende og så er den let at lave. Hvis du kigger ingredienslisten igennem, vil du endvidere finde, at med kun 75 g mayonnaise og græsk yoghurt for resten, er vores rejesalat opskrift vældig fedtfattig. Denne rejesalat opskrift lægger vægt på det visuelle og det smagsmæssige. Vores rejesalat opskrift er yderst delikat og fuld og smag og farver. Vi håber, du finder den ligeså lækker, som vi gør. Du kan bruge denne rejesalat opskrift alene sammen med et godt stykke brød, som fyld i en sandwich eller evt. i en madpandekage. Der er mange muligheder, når man har at gøre med en god rejesalat opskrift.

Rejesalat opskrift til 4 personer:

300 g græsk yoghurt 10 %

75 g mayonnaise

2 tsk. karry

200 g rejer

1 ds. bønnespirer

1 ds. mandariner

30 smuttede mandler

Salt og peber

Dild

Sådan laver du vores rejesalat opskrift

Bønnespirerne hældes i en si og skylles, – drypper af. Mandarinerne hældes ligeledes i en si til afdrypning. Rejerne skylles kort og drypper af. Disse dele må endelig ikke være våde, når salaten blandes! Mayonnaisen røres ud i den græske yoghurt, – der tilsættes karry og dressingen smages til med salt og peber. De smuttede mandler puttes hele i eller hakkes groft. Tag nogle mandarinbåde og nogle rejer fra til at pynt. Nu vendes alle ingredienserne i og din rejesalat opskrift er klar til servering. Pynt med mandarinbåde, rejer og dild og server denne rejesalat opskrift med et lun flutes.

Hvis du har spørgsmål til tilberedningen af vores rejesalat opskrift, har kommentarer til denne rejesalat opskrift eller hjemmesiden i det hele taget, er du meget velkommen til at skrive i kommentarfeltet nedenfor. Vi her på forret-forretter, tager vores besøgendes meninger meget alvorligt. Vi har lavet hjemmesiden for at udbedre lækre forretter og opskrifter, men naturligvis også for at høre, hvordan de bliver modtaget. Så hold dig ikke tilbage! Vi hører gerne fra dig.

 

, , , ,

2 Responses to Rejesalat opskrift

 1. Bente 14. oktober 2015 at 16:58 #

  Hvorfor kan jeg ikke udskrive denne side?

  • sara 23. oktober 2015 at 18:36 #

   Hej Bente

   Tak for din kommentar, det vil jeg arbejde på at få lavet om.

   God weekend.
   /Sara

Skriv et svar

UA-42442149-2