menu

Rejesalat med mango

En dejlig rejesalat med mango som er friskt, lækkert og sundt. Faktisk er vores rejesalat med mango ganske slankende, da den indeholder en stor andel grøntsager og protein. Vores rejesalat med mango indeholder desuden rigelige mængder avocado, som er godt for helbredet og kolesteroltallet.

Rejesalat med mango

250 g rejer

1 mangofrugt

1 stor eller 2 små avocadoer

Frisk koriander

Marinade:

4 spsk. olivenolie

2 spsk. limesaft

1 tsk. revet økologisk limeskal (eller citronskal)

½ tsk. karry

Salt og peber

Sådan laver du rejesalat med mango

Skræl mangofrugten. Skær ind til stenen, – det kan være lidt svært at få kødet løsnet, men få så meget med som muligt.  Avocadoen halveres, stenen og skallen fjernes.  Mango og avocado skæres i tern og blandes med rejerne. Marinaden røres sammen, smages til med salt og lidt peber og hældes over. Rør forsigtigt rundt, så du er sikker på, at marinaden er godt fordelt. Nu er din rejesalat med mango faktisk færdig.

Din rejesalat med mango er nu klare til at marinere i ca. 2 timer. Der drysses herefter friske korianderblade over, og retten kan nu serveres med et stykke flutes eller brød. Vores rejesalat med mango er rigtig velegnet som forret til forskellige hovedretter som fisk og mexicansk mad.

Vi hører gerne kommentarer, ris og ros vedrørende vores rejesalat med mango. Måske har du spørgsmål til hvordan, du laver opskriften på rejesalat med mango – i begge fald bedes du skrive i kommentarfeltet nedenfor.

, , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2