menu

Rejesalat med avocado

Rejesalat med AvocadoHer er vores lækre opskrift på rejesalat med avocado, som også er en smule anderledes og eksotisk, da vores rejesalat med avocado også indeholder melon.

Rejesalat med avocado til 4 personer:

200 g rejer

½ galia melon

1 stor eller 2 små avocadoer

Frisk dild

Marinade:

4 spsk. olivenolie

2 spsk. citronsaft

1 tsk. revet citronskal

Salt og peber

½ tsk. karry

Sådan tilberedes rejesalat med avocado

Halvér melonen, fjern kernerne og tag skallen af. (Det er kun en halv melon, der skal bruges til denne portion). Avocadoen halveres ligeledes, stenen og skallen fjernes.  Melon og avocado skæres i tern og blandes med rejerne. Marinaden røres sammen, smages til med salt og lidt peber og hældes over. Rør forsigtigt rundt, så du er sikker på, at marinaden er godt fordelt. Nu er du færdig med den arbejdskrævende del af tilberedningen, og din rejesalat med avocado mangler kun at marinere.

Retten marinerer i ca. 2 timer. Der drysses herefter fintklippet dild over, og din rejesalat med avocado kan nu serveres med et stykke flûtes  eller brød.

Rejesalat med avocado til enhver anledning

Denne lækre rejesalat med avocado er utrolig lækker og kan bruges til både forret eller som tilbehør til en grillaften i solen. Den er frisk og lækker, kan spises af alle og så er den sund og nogenlunde fedtfattig. Hvis du har lyst, kan du eventuelt overveje at bytte melonen ud med mango, hvilket også er utroligt lækkert og måske endda en smule mere eksotisk. Det kan også “spille” at bruge ½ melon og ½ mango – det giver lidt flere smagsindtryk, men det mener vi godt, vores rejesalat med avocado kan bære. Denne rejesalat med avocado går fantastisk til en kold øl eller et koldt glas hvidvin og vil man køre den sunde linje, kan et sprudlende glas danskvand også gøre det.

Spørgsmål? Kommentarer? Er der noget du vil fortælle os i relation til vores rejesalat med avocado, så skriv det endelig nedenfor!

, , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2