menu

Pirogger med rejer

pirogger med rejerHer kan du se, hvordan du laver lune og lækre pirogger med rejer. De smager godt og er velegnede både til frokost og forret. God fornøjelse og velbekomme.

Du skal bruge denne dej til at lave pirogger med rejer: http://forret-forretter.dk/pirogger-opskrift/

Opskrift på pirogger med rejer

Fyldet rækker til 8 eller 12 mindre pirogger:

350 g rejer

40 g smør

2 fed hvidløg

1 lille bundt persille

4 tomater

Sådan laver du pirogger med rejer

Fyldet lægges altid på den ene halvdel af pirogcirklen.

Skyl og hak persillen. Smørret røres med persille og hvidløgsfeddene presses ned i. Rør godt sammen.

Tomaterne skæres i skiver (kassér ende skiverne).

Rejerne fordeles på de 8 eller 12 udrullede pirog – cirkler, og ovenpå lægges persille – hvidløgssmørret. På toppen lægges et par tomatskiver.

Fold nu den anden halvdel over og tryk godt sammen med en gaffel, så piroggen får den karakteristiske halvmåneform og kant.  Der må ikke være mere fyld, end piroggen nemt kan ”nå sammen”.

Lægges på en bageplade, pensles med æg og bager ca. 20 minutter ved 220 grader, – men hold øje!

Efter lidt afkøling er dine pirogger med rejer klar til at blive serveret. Lægges på en tallerken med salatblade eller andet grønt.

Variationsmuligheder med pirogger med rejer

Vi håber, du og dine gæster synes godt om vores pirogger med rejer. Vi finder, at de er ganske lækre, og så er de ret nemme at variere, så du kan sammensætte netop de pirogger med rejer, du synes er allermest lækre. Måske har du lyst til at tilsætte forskellige krydderurter, andre skaldyr, ost eller grøntsager til dine pirogger med rejer, så skal du endelig slå dig løs. Vi opfordrer dig bare til at lave vores pirogger med rejer et par gange, så du føler dig hjemme i basis-opskriften, inden du kaster dig ud i vilde pirog-eventyr på egen hånd.

Kommenter endelig nedenfor, hvis du har spørgsmål eller andet vedrørende vores forret med pirogger med rejer.

, , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2