menu

Pirogger med Kylling

Pirogger med KyllingHer finder du vores opskrift på pirogger med kylling, som faktisk er pirogger med kylling og asparges, når det nu skal være helt rigtigt, men faktisk kan du vælge at udelade asparges og tilsætte noget andet i stedet for. Du kunne f.eks. vælge at bruge lidt bacon og løg til dine pirogger med kylling, hvis du ikke er vild med asparges, men der er ufatteligt mange kombinationsmuligheder, og vi vil endda anbefale dig at eksperimentere lidt med fyldet, når du har prøvet opskrift af nogle gange, og du føler dig klar til at prøve dig frem med nogle variationsideer. Du kunne evt. tilsætte diverse krydderurter, krydderier, snittede grøntsager eller andre kødtyper til dine pirogger med kylling. Det handler om at finde sin favorit.

Vi opfordrer dig desuden til at lave en dobbeltportion af disse lækre pirogger med kylling, så du også har til frokosten dagen efter og til madpakken i den kommende uge. Pirogger med kylling er en alsidig ret der er lækre til forret, frokost og på madpakken… Men de er altid bedst, når de lige er kommet ud af ovnen og til et koldt glas hvidvin.

Her er dejen, du skal bruge, når du laver pirogger med kylling: http://forret-forretter.dk/pirogger-opskrift/

Opskrift på pirogger med kylling

Fyldet rækker til 8 eller 12 mindre pirogger:

280 g kogt kyllingebryst

240 g drænede aspargessniiter

8 store spsk. græsk yoghurt 10 %

Lidt væde fra de drænede asparges

Frisk dild

Sådan laver du pirogger med kylling

Fyldet lægges altid på den ene halvdel af pirogcirklen.

Start med at hælde aspargessnitterne i en si til afdrypning.

Kyllingekødet skæres i små tern.

(Yoghurten kan røres med lidt væde ( 6 – 8 tsk.) fra aspargessnitterne, for at øge aspargessmagen).

Kyllingeternene blandes med apsargessnitterne og fordeles på de 8 eller 12 udrullede pirog – cirkler. Ovenpå lægges en skefuld yoghurt og herpå et drys fintklippet dild.

Fold nu den anden halvdel over og tryk godt sammen med en gaffel, så piroggen får den karakteristiske halvmåneform og kant.  Der må ikke være mere fyld, end piroggen nemt kan ”nå sammen”.

Lægges på en bageplade, pensles med æg og bager ca. 20 minutter ved 220 grader, – men hold øje!

Efter lidt afkøling er dine pirogger med kylling klar til at blive serveret. Lægges på en tallerken med salatblade eller andet grønt. Når du serverer dine pirogger med kylling, så gør det til et iskoldt glas hvidvin. Det er lækkert.

Har du kommentarer, ideer eller spørgsmål vedrørende vores opskrift på pirogger med kylling, kan du kontakte os gennem “kontakt” eller ved at skrive i kommentarfeltet her på siden.

 

 

 

, , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2