menu

Peberrodscreme med rødbeder

Peberrodscreme er fantastisk lækkert

PeberrodscremePeberrodscreme med rødbeder er en rigtig god forret til vegetarerer, men kødspisere kan også nyde den, for peberrodscreme er rigtig lækkert. Man kan bruge peberrodscreme til rigtig mange ting, både grøntsager, forskellige slags kød og fisk, men her ser du en opskrift på peberrodscreme med rødbeder, som bages i ovnen med salt og olie. Det kan ofte være svært at finde en god forret til vegetarer, da disse ofte indeholder skaldyr, fisk eller kød. Men med peberrodscreme er godt på vej, og laver man det hele lidt snack-agtigt kan man få selv militante kødspisere med på vognen. Peberrodscreme er også flot at se på, og kan anrettes ganske udsøgt med brød og grøntsager, man kan dyppe i sin peberrodscreme.

Peberrodscreme med rødbeder til 4 personer

4 store rødbeder

1 spsk olie

Salt, peber

200 g hytteost

Fint revet peberrod

50 g hasselnøddekerner

1 hjertesalat eller spæde salatblade

Sådan laver du peberrodscreme med rødbeder

Rødbederne skrælles og skæres i både. Vendes i olie og lægges i et ovnfast fad. Drys med salt og peber. Bages i ca 1 time. ved 200 gr. til de er helt gennembagte. Mærk efter med en strikkepind eller kødnål. Hasselnøddekerner ristes gyldne på panden. Læg dem i et viskestykke og gnid skallen af. Hak dem groft. Hytteosten røres og smages til med den fintrevne peberrod. Tag hellere lidt peberrod ad gangen. Peberroden skal kunne smages, men ikke overdøve den milde smag af hytteost. Hæld hytteosten i en skål og sæt den i midten af et rundt fas. Fordel hjertesalatbladene rundt om skålen og læg de afkølede rødbedebåde ovenpå. Drys de hakkede nødder over rødbedebådene og læg lidt grønt på toppen af hytteosten. Server dine rødbeder og peberrodscreme med et godt stykke brød.

Har du spørgsmål til vores opskrift på peberrodscreme, er du meget velkommen til at skrive i kommentarfeltet. Vi håber, du synes, peberrodscreme er ligeså lækkert, som vi gør.

 

, , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2