menu

Lækre forretter uden fisk

I denne guide får du en masse gode opskrifter på forretter uden fisk. I danmark laver vi ofte forretter med fisk, det er helt naturligt, vi bor tæt på havet og har nem adgang til frisk fisk og skaldyr. Der kan dog være mange årsager til at foretrække forretter uden fisk og skaldyr.

Servere du fisk til hovedret, så vil de fleste foretrække at du laver en forret uden fisk. Der er også andre grunde til at vælge forretter uden fisk. Det er bare ikke alle der er vilde med fisk og derfor er det rart med gode ideer til en lækker forret uden fisk. Er du ikke til fisk eller er den en anden grund til at du foretrækker en forret uden fisk og skaldyr, så se de mange gode forslag nedenfor.

Forretter uden fisk 1Gourmet forretter uden fisk – forslag 1

Skal du lave en gourmet forret uden fisk, så der denne meget lækre forret – røget dyrekølle med pesto og pinjekerner – virkelig god til en særlig lejlighed. Røget dyrekølle med pesto og pinjekerner er noget ud over det sædvanlige og vil tilfredsstille alle dine gæster. Forretten er perfekt afbalanceret i smagen og det er derfor en virkelig festlig forret, som dine gæster vil huske. Se vores opskrift på røget dyrekølle med pesto og pinjekerner lige her opskrift

 

 

 

Forret uden fisk 2

Nem forret uden fisk – forslag 2

Jordskokkesuppe er en god ide til en nem forret uden fisk. Forretten er nem at lave og er derfor særligt god, hvis du skal lave forret til mange gæster. Lav jordskokkesuppen dagen før, så skal du bare varme forretten op inden servering. Denne nemme forret kan desuden laves med et væld af forskellige toppings. Se opskriften og de mange variationsmuligheder lige her opskrift

 

 

 

 

Forretter uden fisk 3Lækre forretter uden fisk – forslag 3

Denne forret uden fisk er smuk at se på og smager helt fantastisk. Jeg er helt vild med den bløde, cremede konsistens og gæster er altid imponerede over hvor godt denne version smager! Mange fravælger desværre at servere risotto som forret, fordi de synes at det er besværligt at lave. Det synes jeg er rigtig synd, for de går virkelig glip af noget. Det er rigtigt at denne forret kræver opmærksomhed, men du kan sagtens snakke med gæsterne samtidig med at du passer gryden. Der skal ikke laves noget sviner køkkenet til, så jeg synes faktisk bare at det er meget appetitvækkende at gæsterne kan se og dufte maden, mens den bliver til. Prøv denne ide til en forret uden fisk, du vil ikke blive skuffet. opskrift

 

 

,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2