menu

Kyllingesalat opskrift

Kyllingesalat opskrift

KyllingesalatEn lækker kyllingesalat med bacon, som nydes bedst til et glas kold hvidvin. Dette er en let og frisk forret, som dog mætter en smule. I vores kyllingesalat er det både protein fra kylling og bacon, hvilket gør, den mætter mere end de fleste andre forretter. Til gengæld er den forrygende lækker, smuk at se på, og alle vil have din opskrift på kyllingesalat, når middagen er ovre. Send dem blot videre til forret-forretter.dk – vores kyllingesalat er altså i sin egen liga.

Kyllingesalat opskrift til 4 personer:

 • 300 g kogt kylling
 • 8 skiver bacon
 • 150 g drænede, hvide aspargessnitter
 • 2 dl cremefraiche 9 %
 • 2 spsk. mayonnaise
 • Salt og peber
 • En lille kvist persille eller karse
 • 8 sherry – eller cocktailtomater
 • 8 salatblade
 • 4 skiver lyst brød eller hjemmebagt flute

Sådan laver du kyllingesalat:

 1. Start med at hælde aspargessnitterne i en sigte, – de tager nogen tid om at dryppe af, og må endelig ikke være for ”våde”.
 2. Bacon ristes sprødt (gerne i mikroovnen på en tallerken med bagepapir, så fedtet kan løbe fra) og lægges derefter over på en ren tallerken til afkøling)
 3. Den kogte kylling skæres i mundrette bidder.
 4. Cremefraiche røres med mayonnaise og smages til med salt og peber.
 5. Kyllingebidderne vendes i cremefraiche blandingen sammen med aspargessnitterne.

Anretning af kyllingesalat:

 1. Brødskiverne ristes, afkøles let og smøres med lidt smør.
 2. Herpå lægges først salatbladene, dernæst din kyllingesalat og til sidst garneres med sprøde baconskiver, de halve tomater og til sidst en lille top af persille eller karse.
 3. Server med køling hvidvin. Vælg en let, elegant hvidvin uden for mange krydderier og garvesyre, som passer perfekt til kyllingesalat.

TIP! Hvis du ønsker en sundere kyllingesalat, så kan du undlade at blande kyllingebidder og aspargessnitter i cremefraiche blandingen. Anret i stedet kylling og asparges på et fad med de øvrige ingredienser og cremefraiche blandingen som en dressing ved siden af.

Sådan, en lækker og smuk kyllingesalat, som dine gæster vil elske. Velbekomme.

Du er meget velkommen til at skrive din mening om vores kyllingesalat i kommentarfeltet. Vi synes selv, denne kyllingesalat er ret fantastisk, så vi håber selvfølgelig, du er enig, men vi hører gerne din mening uanset hvad. Måske kender du en opskrift på kyllingesalat, der er endnu bedre eller ligeså god, som du tænker, andre måske kan få glæde af. I så fald skal du ikke holde dig tilbage for at sende den til os.

, , ,

Trackbacks/Pingbacks

 1. forretter uden fisk • - 20. august 2012

  […] Vores lækre kyllingesalat, er en af vores mest populære forretter uden fisk: http://forret-forretter.dk/kyllingesalat-er-en-vildt-laekker-forret/ […]

Skriv et svar

UA-42442149-2