menu

Karrysuppe med rejer og fersken

Karrysuppe med rejer og fersken

Karrysuppe med rejer og fersken er en eksotisk og krydret smagsoplevelse, som er en rigtig god og anderledes forret. Du kan bruge karrysuppe med rejer og fersken til en middag med orientalsk inspirerede retter, men man kan også nemt forsvare at servere karrysuppe med rejer og fersken forud for oksestegen eller mørbradgryden. Karrysuppe med rejer og fersken er inspireret af det marokkanske køkken, og er en særdeles velsmagende og lækker suppe, som de fleste kan lide.

Karrysuppe med rejer og fersken til 6 personer:

30 g smør

3 – 4 tsk. karry

Ca 100 g rengjorte forårsløg

30 g mel

1, 2 l suppe (evt. hønsebouillon)

1 ds. (250 g drænet vægt) syltede ferskner (ikke tilsat sukker)

1 – 1, 5 dl opsamlet saft fra fersknerne

1, 5 dl piskefløde

300 g rejer

 

Sådan laver du karrysuppe med rejer og fersken

Skær forårsløgene i fine skiver, og de afdryppede ferskner i tern. Smelt smørret og rist karryen heri. Tilsæt forårsløgene og svits et par minutter. Drys melet over og pisk det hurtigt sammen. Tilsæt straks noget af suppen, pisk godt og kog op. Tilsæt suppen lidt ad gangen og kog op for hver gang, mens der piskes til en jævn suppe. Tilsæt ferskensaft og fløde, og kog atter op. Fersken og rejer tilsættes og varmes godt igennem, og suppen er nu klar til at blive serveret.  Drys evt. lidt flere ringe af forårsløg over lige inden servering. Husk at servere din karrysuppe med rejer og fersken med godt, nybagt brød og smør.

Hvis du har kommentarer til vores opskrift på karrysuppe med rejer og fersken, eller du har spørgsmål til tilberedingen, er du meget velkommen til at skrive til os ved at bruge kontaktformen nedenfor. Vi tænker selv, at Karrysuppe med rejer og fersken er en meget delikat og lækker forret, som vil gøre en god profil på de fleste middagsborde, og vi tror, du vil være enig med os. Det er altid rart at høre, hvad folks oplevelse er, med de forretter vi har her på forret-forretter.dk, så vi vil rigtig gerne høre om dine oplevelser med karrysuppe med rejer og fersken.

 

, , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2