menu

Italiensk forret

Italiensk forret

En italiensk forret inkluderer selvfølgelig bruschetta, rucola, mozzarella, tomater, oliven og alt det lækre, Italien er kendt og respekteret for. Læs denne opskrift og se, hvordan du kan lave en italiensk forret, der får tænderne til at løbe i vand.

Italiensk forret til 4 personer:

8 tynde skiver parmaskinke

8 tynde skiver salami

8 tynde skiver bresaola

3 stk. mozzarella

8 soltørrede tomater i olie (eller friske sherrytomater)

8 store kapersbær (eller 4 syltede agurker i skiver på langs)

16 oliven, gerne forskellige

1 håndfuld pinjekerner

Basilikumblade

1 lille bundt rucola eller spæde salatblade

Dressing:

3 spsk. olivenolie

3 spsk. balsamico eddike

1 fed  presset hvidløg

Salt og peber

Sådan tilbereder du italiensk forret

Pinjekernerne ristes gyldne på panden, og afkøles.

Rucolaen skylles, tørres og lægges på tallerknerne , herpå lægges pålægsskiverne let foldede. Skær mozzarellaen i skiver og tomaterne i strimler og fordel dem på portionerne.  Læg kapersbær og oliven ved siden af.

Rør dressingen sammen og dryp den ud over anretningen.

Drys pinjekerner ud over og pynt med basilikumblade.

Serveres med bruschetta:

Små skiver brød ristes i ovnen ved 200 grader i ca. 8 minutter. Gnid med hvidløg og dryp en god olivenolie over. Drys med salt.

Du er meget velkommen til at skrive nedenfor, hvad du synes, om denne opskrift på italiensk forret. Din mening betyder meget for os.

, , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2