menu

Gourmetophold tilbud få inspiration og dejlig mad

Gourmetophold tilbud er efterhånden ikke svære at finde. Det afgørende er bare, hvilken kro du vil vælge, samt i hvilken landsdel du ønsker at nyde den lækre mad og afslappende atmosfære. Når der er så stor mangfoldinghed af gourmetophold tilbud i disse år, skyldes det naturligvis, at konkurrencen er benhård. Der er mange rigtig dygtigt drevne kroer og hoteller i Danmark med forrygende køkkenchefer, som står på pinde for at give deres gæster en god oplevelse. Men med finanskrisen er der en proces igang, hvor nogen bukker under og andre overlever. Det positive ved denne proces, er at priserne er lavere end nogensinde før. I denne tekst kan du læse om, hvad stederne tilbyder og hvordan du får gode gourmetophold tilbud. Men du kan også se på gourmetophold tilbud i Jylland, på Sjælland og på Fyn.

Derfor skal du tage et gourmetophold tilbud

* En-to overnatninger på en hyggelig kro eller kursted.

* Treretters gourmetmiddag indenfor alverdens forskellige køkkener og madstile.

* God vin og/eller champagne.

* Rolige naturskønne omgivelser nær skov og strand.

* Wellness såsom ansigtsbehandlinger, massage, spa og dampbad.

* Mulighed for sportsaktiviteter såsom golf, sejlads og vandreture.

Hvor finder man gourmetophold tilbud?

Vi har ofte opslag her på forret-forretter.dk om netop tilbud på weekendophold og gourmetophold. Hvis det skulle glippe, er der en hel del af de nye sites der tilbyder “deals” gode steder at finde den slags. Man kan sagtens et rigtig godt tilbud på kroophold, hvis man forsøger sig hos f.eks. sweetdeal eller andre. Tag dog først at læs mere nedenfor, hvor du kan se hvilke kroer i de tre landsdele, vi kan anbefale.

Gourmetophold tilbud i Jylland:

Her kan du læse om tilbud på gourmetophold på gode jyske kroer og hoteller. Vi fremhæver blandt andet Ebeltoft Parkhotel og flere andre gode steder med dejlig mad i skønne afslappende omgivelser. Se vores gode tilbud og informationer lige her gourmetophold tilbud i jylland

Gourmetophold tilbud i Sjælland:

Ved at klikke det følgende link, kan du læse om tilbud på gourmetophold på Sjælland, hvor vi blandt andet har fokus på vidunderlige Fredensborg Store Kro, som tilbyder lækker gourmetmad f.eks. i et “romantisk ophold for 2”. Se fakta og tilbud lige her gourmetophold tilbud på sjælland

Gourmetophold tilbud på Fyn:

I denne tekst vælger vi blandt andet at fokusere på den eventyrlige Munkebo Kro, der med sin gourmetrestaurant; Restaurant Anden serverer gourmetmad i topklasse. Anden vandt prisen som Danmarks bedste restaurant i 2004 og besøges af madkendere fra hele Europa. Læs om gourmetophold tilbud på Fyn og se de bedste kroer, prisniveau og anbefalinger.

gourmetophold tilbud

 

Har du spørgsmål, kommentarer eller erfaringer, som du ønsker at dele med vores øvrige besøgende, er du meget velkommen til at kontakte os gennem “kontakt”.

, , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2