menu

Gourmetophold Sjælland – Du fortjener det!

Gourmetophold Sjælland er navnet på vores anden tekst om kulinariske madoplevelser, vi vil opfordre vores besøgende til at prøve selv. Her kan du læse om gourmetophold på Sjælland, hvad de forskellige hoteller, kursussteder og kroer tilbyder samt finde gode tilbud og priser på gourmetophold og weekendophold.

gourmetophold sjælland

Gourmetophold Sjælland giver afslapning og nydelse

Udover lækker mad, byder de fleste steder også på diverse wellnessbehandlinger, spa og massage og ligger typisk i naturskønne omgivelser nær skov og strand. Det er ren nydelse for krop og sjæl. Her kommer vores forslag til gode steder, som tilbyder gourmetophold Sjælland.

Fredensborg Store Kro tilbyder gourmetophold Sjælland:

Fredensborg Store Kro i Nordsjælland er en gammel traditionsbunden kro, men de er helt fremme med lækker gourmetmad, som man kan nyde når man bestiller et weekendophold, golfophold, juleophold eller romantisk ophold på stedet. De forskellige temaophold henvender sig enten til årstiden eller forskellige ønsker, man måtte have, men den lækre gourmetmad hører med til dem alle. I naturskønne omgivelser ved Esrum sø, kan man således nyde fantastisk lækker gourmetmad og priserne er faktisk ganske reelle og de fleste kan være med. Fredensborg Store Kro er flere gange blevet kåret til landets bedste gourmetkro. Den er klart anbefalelsesværdig og altid et besøg værd.

Præstø Kro har fransk mad og fjordudsigt:

I Præstø i Sydsjælland ligger Præstø Kro, som ligger meget smukt ved Præstø Fjord. Værelserne har fjordudsigt og fladskærms-tv, men det virkelig trækplaster er den forrygende mad, som serveres her. Lækre gourmetretter indenfor dansk og fransk i smukke og elegante omgivelser – det bliver ikke meget bedre. Priserne er også til at have med at gøre. Præstø fjord er et oplagt sted at tage på gourmetophold Sjælland.

 

Hvorfor tage på gourmetophold Sjælland

Fordi du fortjener det! Men også fordi din madlavning bliver bedre af at nyde professionelle mesterkokkes kulinariske kreationer. Det kan være det, der får dig til at nå nye højder i dit eget køkken. Man kan bestemt komme langt med kogebøger og gode informative net-sider som denne, og det giver da også noget at spise hos venner og familie – men skal man have virkelig inspiration, som rykker en selv kvalitativt, skal man tillade sig selv nogle virkelige madoplevelser – tag på gourmetrestaurant eller gourmetophold Sjælland.

Har du spørgsmål til denne artikel, Gourmetophold Sjælland – Du fortjener det!, er du meget velkommen til at skrive til os. Det samme gør sig gældende, hvis du har kommentarer generelt eller spørgsmål, vi kan være behjælpelige med.

 

 

 

 

, , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2