menu

Gourmetophold Jylland – bliv inspireret!

Gourmetophold Jylland er vores første tekst om inspirerende, madoplevelser, vi vil opfordre vores besøgende at prøve. På denne sidegourmetophold jylland kan du finde gode tilbud på gourmetophold Jylland, og læse om nogle af Jyllands bedste gourmet-kroer og hoteller. Vi synes, man kan komme rigtig langt med kogebøger og hjemmesider som vores, men nogle gange har man brug for at få inspiration fra ægte professionelle og selv smage, hvor godt det kan blive. Brug et gourmetophold Jylland på at blive dygtigere og tænke nye tanker om mad.

Gourmetophold Jylland – du fortjener det!

Man får typisk et lækkert værelse med en overnatning, en delikat tre-retters middag for to og morgenmad dagen efter. Man kan som regel supplere op med en ekstra overnatning og endnu en tre-retters middag efterfulgt af morgenmad dagen efter. De forskellige kroer og hoteller ligger ofte i skønne omgivelser nær skov og strand og tilbyder typisk både spa, massage, wellnessbehandlinger og inspirationskurser foruden udsøgt gourmetmad. Her kommer nogle af de anbefalelsesværdige udbydere af gourmetophold jylland

Kolding byferies gourmetophold:

Kolding byferie tilbyder lækre penthouselejligheder inklusiv tre retters gourmetmiddag på restaurant admiralen til meget overkommelige priser. Kolding Byferie tilbyder desuden mange andre ophold og er derfor ikke en decideret “kro” i den traditionelle forstand, men den ligger i naturskønne omgivelser ved sø og parkanlæg i det centrale Kolding.

Himmerland resort hotel tilbyder oplevelsesmenu:

På Himmerland resort hotel får man både overnatning og fantastisk lækker mad til yderst rimelige priser. Foruden den lækre middag, hvor der virkelig kræses for smagsløgene, tilbyder hotellet desuden alverdens tænkelige wellnessbehandlinger, spa og sportsaktiviteter såsom golf og cykling. Himmerland resort hotel er et oplagt valg, hvis man ønsker gourmetophold i Jylland, og det ligger i Gatten, Farsø.

Ebeltoftparhotel tilbyder weekendophold:

Menuen byder både på stegt krondyr, laksespecialiteter og alt hvad hjertet kan begære af lækre og udsøgte retter. Parkhotellet tilbyder desuden en festlig aften med musik og dans og sikker rigeligt med våde varer. Ønsker man det mere rustikke indenfor gourmetophold har stedet også vildtaftener, hvor der er kun er vildt på menuen. Ebeltoft i Djursland er kendt som et af de smukkeste steder i Jylland, og parkhotellet ligger også selv i skønne omgivelser.

 

Gourmetophold Jylland – oplevelser og nydelse.

Gourmetophold Jylland kan være mange ting, men fælles for dem alle er maden suveræn og inspirerende. Man kan få meget ud af spise hos venner og familie, læse kogebøger og besøge hjemmesider som vores, men nogle gange er det altså også godt, at lægge sin skæbne i professionelles hænder og tage på kulinariske smagsoplevelser, som højner ens forståelse af mad og inspirerer en til at prøve nye ting af i sit eget køkken. Vi anbefaler disse madoplevelser, fordi vi tror på, vores besøgende får noget ud af dem. Vi vil i den kommende tid opdatere med en hel del indlæg om blandt andet gourmetophold, madkurser, kogebøger som vi finder specielt interessante osv. Vi håber meget, at du – vores kære gæst -finde disse opslag interessante og informative. Har du kommentarer til denne artikel om gourmetophold jylland – eller kommentarer generelt, er du velkommen til at kontakte os gennem formen nedenfor.

 

 

 

, , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2