menu

Gourmetophold Fyn er dejlig mad i dejlige omgivelser

Gourmetophold Fyn er vores trejde tekst om gourmetophold på danske kroer. Søger du et weekendophold på Fyn eller måske et kropophold på Fyn, hvor den lækre mad er i fokus, er dette stedet at kigge. I dette opslag vil vi beskrive mulighederne indenfor gourmetophold Fyn samt fremhæve kro- og kursteder, vi finder særligt anbefalelsesværdige. Vi vil tillige kigge på pris og konkrete tilbud.

Vælg gourmetophold Fyn, hvis du virkelig vil slappe af

Gourmetophold FynDe fleste steder tilbyder en lækker tre-retters menu med god vin samt en overnatning. Mange steder har desuden tema-tilbud, så man f.eks. kan vælge et romantisk ophold eller et wellnessophold. Det handler alt sammen om dine præferencer. Men et gourmetophold Fyn er mere end bare lækker mad og afslapning; det er også flotte omgivelser som skov og strand såvel diverse sportsaktiviteter. Det kunne f.eks. være golf, sejlads eller roning. Når du tager på et gourmetophold på Fyn, vil du også opleve et væld af tilbud indenfor wellness og massage. Dette kan være alt fra hot-stone massage, ansigtspeeling, manicure, hårbehandlinger og meget meget mere. De følgende kroer er steder, vi oprigtig synes, bør være i dine overvejelser, hvis du leder gourmetophold på Fyn.

Gourmetophold Fyn ide nr. 1: Munkebo Kro.

Munkebo kro er et gastronomisk set fantastisk sted. Hvis du virkelig sætter pris på professionelt tilberedt mad af de mest udsøgte og friske råvarer, er Munkebo Kro et fantastisk sted at tage på gourmetophold. Munkebo Kro er af udseende en dejlig, traditionel kro men ikke et sted, hvor man umiddelbart forventer fin gourmetmad. Men sådan er det. Restaurant Anden, som spisestedet på Munkebo Kro hedder, er et gastronomisk paradis og blev kåret til Årets Restaurant i Danmark i 2004. Vi kan på det varmeste anbefale et weekendhophold på Munkebo Kro, hvis du leder efter gourmetophold Fyn. Priserne er rimelige og befinder sig i omegen af 1700 kroner for en overnatning med treretters menu på Restaurant Anden og morgenmad den efterfølgende dag.

Gourmetophold Fyn ide nr. 2: Hotel Ærø

Hotel Ærø i Svendborg er altid et besøg værd. Værelserne og bygningen tager sig smukt ud og den lækre traditionelle danske mad båder smager og ligner et rent eventyr. På en lun aften kan de lækre retter nydes i hotellets idylliske gårdhave. Hotellet har også egen bar, så der er faktisk ingen grund til at gå ud i Svenborg by efter maden – selvom Hotel Ærø er yderst centralt placeret. En overnatning for to personer koster i omegnen af 1000 kroner, men her er kun morgenmaden inkluderet – aftensmaden skal købes a la carte i restauranten.

Hvorfor vælge gourmetophold Fyn?

Der er ingen tvivl om, at konkurrencen mellem kroer og kursteder er større og mere hård end nogensinde før. Netop kro- og restaurationsbranchen hører til de mest påvirkede af finanskrisen, og derfor må man også ærligt erkende, at flere af de kroer og småhoteller som tilbyder weekendophold af forskellige slags, befinder sig i en dødskamp for overlevelse. Det er selvfølgelig trist, hvis vi i Danmark mister disse hyggelige oaser af afslapning og nydelse, men for dig som potentiel kunde, er det en fantastisk position at befinde sig i. Den benhårde konkurrence har nemlig medført meget lempelige priser i forhold til den kvalitet, man som regel modtager. Der er virkelig fantastisk lækker mad og overnatning i skønne omgivelser til salg for meget få penge.

 

Har du spørgsmål eller kommentarer til denne artikel kaldet Gourmetophold Fyn, eller har du erfaring eller kendskab til særligt gode kroer på fyn, vil vi rigtig gerne høre fra dig – skriv til os gennem kontakt ovenfor.

, , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2