menu

Fyldte chokolader uden temperering – sådan gør du!

Fyldte chokolader uden tempereringHjemmelavede fyldte chokolader er virkelig lækkert, med disse smarte chokoladeskaller undgår du den svære temperering. Har du ikke mod på at kaste dig ud i temperering eller har du travlt, så prøv denne meget nemme metode. Nu kan du købe færdige støbte chokolade skaller, som blot skal fyldes med dit yndlingsfyld og du har hurtigt nemme fyldte chokolader. Se her hvordan du gør, så er du klar til at imponere dine gæster.

Fyldte chokolader uden temperering – opskrift

  • 2-3 pk færdigt støbte chokolade skaller (køb dem her)
  • Fyld efter eget valg fx. karamel og lakrids
  • 50 g chokolade

Fyldte chokolader uden temperering – sådan gør du

  1. Fyld chokoladeskallerne med dit yndlingsfyld, se fx. opskrifter med karamel fyld her.
  2. Smelt chokoladen, temperering er ikke vigtigt her fordi du kun skal bruge ganske lidt til at lukke hullet med.
  3. Luk hullet i dine fyldte chokolader, skrab evt. overfladen.

TIP! Disse nemme fyldte chokoladerne kan serveres som de er eller du kan pynte dem som du har lyst – fx. med guldstøv, det ser helt fantastisk flot ud.

TIP! Når chokoladerne er størknet kan de stå med lukningen nedad, derfor er det smart at lave lukningen helt plan ved at skrabe overfladen i punkt 3.

Formstøbte chokoladeskaller:

Formstødte chokoladeskaller er et glimerende alternativ til at bruge mange timer i køkkenet. Har du ikke mod på at gå i gang med chokolade temperering eller har du ikke tid til at stå i køkkenet i flere timer, så køb dine chokoladeskaller her og lav nemme fyldte chokolader uden temperering. Husk at købe lidt ekstra chokolade til at lukke af med, vælg samme kvalitet som chokoladeskallerne. At lave fyldte chokolader uden temperering er nemt og du kan fylde chokoladeskallerne med det fyld du foretrækker. De formstøbte chokoladeskaller findes i tre forskellige udgaver, mørk, lys og hvid chokolade. Chokoladen er af mærket Callebaut, som er en virkelig lækker ægte chokolade. Brug altid ægte chokolade til fyldte chokolader, det er alle pengene værd. Gem den uægte chokolade til en chokoladekage, der betyder det mindre.

, , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2