menu

Forretter uden fisk

Forretter uden fisk kan ofte opleves svære at finde. Det er i Danmark meget udbredt, at vi spiser fisk til forretter, men for de landsmænd, der ikke bryder sig om det, er det naturligvis på sin plads at vi på forret-forretter.dk også hjælper med disse. For folk der ikke kan udstå fisk, kan man levende forestille sig, hvor mange “ulækre” forretter, de har spist sig igennem eller efterladt på tallerkenen. Hvis du kender nogen, der foretrækker forretter uden fisk, kan du fremover lave forretter, de kan lide.

Se alle vores forretter uden fisk her.

Forretter uden fisk behøver ikke være noget aparte eller underligt, selvom det ikke er så normalt i Danmark. Vi har allerede et par her på hjemmesiden, men der kommer flere til løbende, det lover vi! Læs videre og se hvilke forretter uden fisk, vi allerede nu kan tilbyde.

 

Forretter uden fisk

Vi har mange forretter uden fisk allerede. Her er nogle, vi ønsker at fremhæve.

Vores lækre kyllingesalat, er en af vores mest populære forretter uden fisk: http://forret-forretter.dk/kyllingesalat/

Vi har også et opslag med opskrifter på både humus, tzatsiki og haydari: http://forret-forretter.dk/vegetar-opskrift-pa-forretter-humus-tzatsiki-og-haydari/

En rigtig klassiker og samtidig en af vores mest læste forretter uden fisk: http://forret-forretter.dk/melon-med-parmaskinke/

Forretter uden fisk fremover

Som du kan se, har vi ovenfor valgt at fokusere på tre opskrifter på forretter uden fisk. Kigger du lidt på hjemmesiden, kan du finde endnu flere, og faktisk planlægger vi at blive ved med at opdatere hjemmesiden med opskrifter på forretter både med og uden fisk. Inden for få uger, planlægger vi at lægge 3-5 flere forretter uden fisk op til fri afbenyttelse her på hjemmesiden. Der kommer også flere med fisk, bevares – men det kan godt betale sig at tjekke tilbage her til hjemmesiden, hvis man vil se nye spændende opskrifter på forretter uden fisk.
Har du spørgsmål, ideer eller kommentarer til vores artikel om forretter uden fisk, eller kender du selv spændende forretter uden fisk, du tænker, vi burde vise her på siden, er du meget velkommen til at skrive til i kommentarfeltet nedenfor.

 

, ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2