menu

Forretter med fisk

Forretter med fisk

Forretter med fisk er blandt de mest populære forretter herhjemme. Her på hjemmesiden har vi adskillige opskrifter på forretter med fisk lige fra lakseforretter, rejeforretter samt andre skaldyr. I den kommende tid vil vi også lancere flere forretter med fisk. F.eks. torskefad og rejecocktails, ligesom vi også snarest vil opdatere med maskeret blomkål.

Forretter med fisk er favoritter i Danmark

I Danmark er vi glade for forretter med fisk, men spiser ikke specielt mange varme fiskeretter. Der er derfor mange danskere, der kun får fisk, når de spiser forretter med fisk. Det er selvfølgelig lidt en skam, for fisk smager også dejligt i varme retter. Vi synes dog, at der er noget særligt over forretter med fisk og den måde hvorpå fisk nærmest er som skabt til at indgå som ingrediens i en forret. En god forret skal være let, vække appetitten og smage friskt og liftligt. Kold fisk gør præcis disse ting, og derfor er det som et “match made in heaven”, når forretter med fisk rammer vores smagsløg.

Vi har efterhånden mange forretter med fisk her på forret-forretter.dk. Vi har laksetærte, laks med spinat, laksekræmmerhuse, krabbeklør, rejecocktail, laksetærte, røget ørredrulle og meget, meget mere. Det er en af vores store indsatsområder, så vi vil løbende blive ved med at opdatere siden med endnu flere opskrifter på forretter med fisk. Hvis du kender en god opskrift, så vil vi meget gerne høre den.

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har ideer til forretter, du synes, vi burde tilbyde på hjemmesiden. Det kan også være, du ligger inde med opskrifter på forretter med fisk, som er endnu bedre end vores – i så fald læser vi dem meget gerne.

 

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2