menu

Lækker forret til nytårsaften 2015

Forret til nytårsaftenNytårsaften 2015 nærmer sig med hastige skridt, se de lækre forretter til nytårsaften her. Her får du vores bedste bud på en festlig forret til nytårsaften. Nytårsaften er en af de dage på året, hvor forretten virkelig kommer til sin ret. Nytårsaften er der plads til at gøre lidt ekstra ud af maden og ikke mindst en lækker forret. Se vores forslag til lækre forretter til nytårsaften her på siden. Vi anbefaler at du bruger årets måske største, mest farverige og festligste middag til at lave et brag af en lækker forret nytårsaften. Nytårsaften er en aften, som alle glæder sig over, og hvor man ovenpå en lang række julefrokoster med tung og fed mad, trænger til noget let, lifligt og friskt. RUL NED OG SE VORES IDEER TIL FORRET TIL NYTÅRSAFTEN

 

Forret til nytårsaften 1

Forret til nytårsaften med rejer – festlig rejecocktail:

Forslag til forret med rejer til nytårsaften. Rejecocktail er en klassiker som forret til nytårsaften! Det er en nem forret med rejer, som de fleste kan lidt og den er nem at lave. Desuden giver rejecocktail dig mulighed for at gøre forretten ekstra festlig ved at servere den i høje glas som dem her og slut med nytårspynt. Der er masser af forberedelser til nytårsaften og det er derfor dejligt med en nem forret som rejecocktail, det meste kan nemlig forberedes i forvejen. Hvis du ønsker en traditionel nytårsmiddag og gerne vil servere en lækker forret med fisk, som stort set alle holder af, foreslår vi, du vælger vores rejecocktail som din forret nytårsaften. Se opskrift på Klassisk rejecocktail til forret til nytårsaften her.

Forret til nytårsaften med laks, rejer og kaviar – Blinis med laks, rejer og kaviar:

Forret til nytårsaften 5Forslag til forret laks og rejer til nytårsaften. Blinis er noget udover det sædvanlige! Derfor egner det sig særligt godt som lækker forret til nytårsaften. Tapas af blinis med forskelligt blinis fyld er en utrolig festlig forret og serverer du den med boblende kølig champagne, så har du gang i et brag af en fest allerede ved forretten. Blinis kan bages i forvejen og blinis fyldet kan laves i forvejen, så skal du bare anrette din tapas af blinis på dagen. Blinis er utrolig lækkert. Det ser flot ud og det er en forret som man kan gå og nippe af, det gør den særdeles velegnet at servere sammen med champagne for eksempel under dronningens nytårstale. Vælg denne meget flotte luksus forret hvis du vil gøre lidt ekstra ud af din forret nytårsaften. Se alle vores opskrifter på blinis her: Blinis med laks, blinis med rejer, blinis med stenbiderrogn, blinis med kaviar, blinis med tuncreme og dej til blinis. Velbekomme!

 

Forret til nytårsaften 2Forret til nytårsaften med laks –Røget lakseroulade:

Forslag til forret med kold laks til nytårsaften. Røget lakseroulade er et smuk, velsmagende og lækkert forret til nytårsaften. Det kræver en smule snilde at få dem til at se så dekorative ud som på billedet, til gengæld kan lakserouladen laves i god tid, fx. dagen før, så skal du bare anrette din forret nytårsaften. Røget lakseroulade er en god forret til nytårsaften, fordi den er flot, dekorativ og festlig, samtidig med den hverken er specielt tung eller for eventyrlysten. Det er ikke alle, der kan lide kaviar og stenbiderrogn, men en røget lakseroulade, skal man være overordentligt kræsen for ikke at kunne få ned. Af alle disse grunde er røget lakseroulade et af vores forslag til forret til nytårsaften – den er særligt god forud for dyrekølle eller lam. Se dette forslag til forret med kold laks til nytårsaften her.

Forret til nytårsaften 3

Forret til nytårsaften med torsk – Torskefad:

Forslag til forret med torsk og rejer til nytårsaften. Torskefad kan være en suverænt god ide til en forret til nytårsaften, hvis du har valgt at hovedretten ikke skal være torsk. Mange synes, at en nytårsaften uden nytårs-torsk er helt skudt ved siden af, men serverer du torskefad som din forret til nytårsaften, er det et rigtig fint kompromis, da alle får torsk nytårsaften, uden at det nødvendigvis får lov at spille første violin til middagen. Vores torskefad er den helt traditionelle forret med kolde torsk og rejer og andet godt, som nydes i hele landet, og som praktisk talt alle kan lide. Fordelen ved det serveres koldt er også, at du så kan have det lavet lidt i forvejen, så du ikke skal stresse mere end højst nødvendigt. Torskefad er en god, stilren start på middagen og så er den festlig og det er torsk, som mange synes hører sig til på nytårsaften. Af disse årsager er torskefad et af vores forslag til forret til nytårsaften. Se denne ide til forret med kold torsk og rejer til nytårsaften her.

Forret til nytårsaften 4Forret til nytårsaften – tunmousse:

Forslag til nem og børnevenlig forret til nytårsaften. Fedtfattig tunmousse er en af vores mest populære forretter, og til en festlig anledning er den altid et godt valg. Tunmousse slog for alvor igennem på de danske middagsborde i 80’erne og har på trods af sin utrolige succes haft lidt et “kikset” omdømme. Vi vurderer dog, at tunmousse har fået et stort comeback, ikke mindst fordi den har returneret i mere fedtfattige varianter. Hvorfor skal du vælge vores opskrift på fedtfattig tunmousse som din forret til nytårsaften? Du skal vælge den som forret til nytårsaften, hvis 1: du har børn som gæster nytårsaften, tunmousse er en børnevenlig forret. som alle børn kan lide. 2: Du har brug for en nem forret til mange. 3: Har få penge at gøre med, men det ikke skal kunne ses eller smages – med vores opskrift på fedtfattig tunmousse som din forret til nytårsaften, kan du klare forretten for små 15 kroner pr. person – og så det er altså stadig en rigtig lækker forret til nytårsaften. Se dette børnevenlige forslag til forret til nytårsaften her.

 

Nem forret til nytårsaften uden fisk – melon med parmaskinke:

Forret til nytårsaften uden fisk

Forret til nytårsaften uden fisk

Forslag til nem forret til nytårsaften uden fisk. Mange synes at det hører sig til at spise fisk nytårsaften, derfor kan det være svært at komme på en lækker og festlig forret til uden fisk til nytårsaften. Denne forret er rigtig god, hvis du selv eller nogen du skal holde nytårsaften med, ikke kan lide fisk. Melon med parmaskinke er en forret som de fleste kan lide og som ikke fylder alt for meget, der er en fordel når den bruges som forret i den store nytårsmenu. Melon med parmaskinke er en meget nem forret til mange gæster. Skal du have en helt masse gæster, så kan den forberedes i forvejen og skal kun anrette din forret nytårsaften lige inden gæsterne sætter sig til bordet. Så kan du koncentere dig om at være vært i stedet for at så i køkkenet. Skal du holde nytår hos venner eller familie er denne forret til nytårsaften uden fisk meget velegnet til at tage med. Som sagt kan det meste forberedes i forvejen og blot anrettes der hvor du holder nytår. Melon med parmaskinke er en af vores bedste bud på en forret til nytårsaften uden fisk, se hele opskriften her. Skal du også lave forret til børn, så kan du se inde i opskriften hvordan du laver melon med parmaskinke til en børnevenlig forret!

 

Lækker forret til nytårsaften uden fisk og skaldyr – jordskokkesuppe:

forret til nytårsaften uden fisk 2

forret til nytårsaften uden fisk

Endnu et forslag til en lækker forret til nytårsaften uden fisk og skaldyr. Denne forret uden fisk  til nytårsaften adskilder sig ved at være en varm forret. Hvis man gerne vil have en forret uden fisk til nytårsaften, så er denne lækre jordskokkesuppe et godt bud. Mange synes at det hører sig til at spise fisk nytårsaften, derfor kan det være svært at komme på en lækker og festlig forret til uden fisk til nytårsaften. Jordskokkesuppe kan anrettes i små skåle eller glas og pyntes meget festligt. Bag et lækkert flutes til, så er der ikke et øje tørt. Som mange af vores andre ideer til forret nytårsaften, så er jordskokkesuppe utrolig nem at lave og kan endda forberedes flere dag i forvejen. Det eneste du skal gøre er at varme suppen op og anrette din forret nytårsaften, så bliver det ikke nemmere. Brug det pynt du holder mest af, her har vi brugt bacon og fintsnittet icebergsalat, men kun fantasien sætter grænser, prøv for eksempel, æbletern, fritterede skiver jordskokke eller citronolie. Prøv denne lækre varme suppe som forret til nytårsaften, opskriften finder ud lige her.

 

 

Watch this space! Vi opdaterer gennem november og december måned med endnu flere ideer til din forret til nytårsaften!

En forret til nytårsaften skal kunne nogle forskellige ting, for at være vellykket. Først og fremmest skal den være flot, festlig og delikat. Dernæst er det vigtigt, at den supplerer resten af maden på en god måde. Din forret til nytårsaften skal altså være et indledende kapitel til de kommende retter, men indlede på en måde, hvor der opstår harmoni imellem de tre dele. Sørg altid for at din forret indeholder både sprødt og blødt, surt og salt, så skal du nok få en vellykket og lækker forret nytårsaften. Bemærk at dette opslag med ideer til forretter til nytårsaften, vil blive opdateret gennem december måned med endnu flere gode ideer og opskrifter! Følg med og få ideer til den helt rigtige forret nytårsaften!

I denne opdatering, er vi kommet med nogle bud på, hvilke af vores forretter, vi synes du skal overveje som din forret til nytårsaften. Det vigtigste er, at du finder en forret til nytårsaften, du er tryg ved at lave og som supplerer resten af din menu godt. Det er også vigtigt, at du har en forestilling om, din forret til nytårsaften vil blive velmodtaget af dine gæster, skal den foreksempel være børnevenlig eller forventer dine gæster en forret med torsk til nytårsaften. Når du vælger en forret til nytårsaften og måske skal have mange gæster til bords, er det f.eks. vigtigt at overveje, om alle spiser fisk, om der er vegetarer til stede osv. I denne artikel har vi et par forslag til forretter til nytårsaften uden fisk og skaldyr, men der er mange flere her på siden, så kig dig endelig omkring. Desuden vil det være smart at vælge en nem forret til mange gæster, som kan forberedes i forvejen, så kan du koncentere dig om at være vært i stedet for at stå i køkkenet nytårsaften. Men husk at det er ikke meget ved at have fundet og lavet en lækker forret til nytårsaften, hvis dine gæster ikke kan eller vil spise den. Godt nytår!

Kommentarer, spørgsmål, ris og ros til denne tekst om forret til nytårsaften er meget velkomment. vi vil også meget gerne høre hvad du skal have til forret nytårsaften. Skriv nedenfor eller under kontakt!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

 1. nytårs forret | helligdage-gaver.com - 10. november 2015

  […] Lækker forret til nytårsaften 2014Mangler du en forret til nytårsaften? Vi har masser af gode forslag til den perfekte forret til nytårsaften – udvalgt mellem vores mange lækre opskrifter.Se mere på hjemmesiden […]

 2. ideer til tapas forret | helligdage-gaver.com - 10. november 2015

  […] Lækker forret til nytårsaften 2014RUL NED OG SE VORES IDEER TIL FORRET TIL NYTÅRSAFTEN . … Her er vores forslag til vin til blinis med laks, rejer og kaviar: Tapas eller let anretning: …Se mere på hjemmesiden […]

 3. nytårs forret med torsk | helligdage-gaver.com - 11. november 2015

  […] Lækker forret til nytårsaften 2014Forslag til forret med torsk og rejer til nytårsaften. Torskefad kan være en suverænt god ide til en forret til nytårsaften, hvis du har valgt at hovedretten ikke …Se mere på hjemmesiden […]

 4. nytårs forret til børn | helligdage-gaver.com - 11. november 2015

  […] Lækker forret til nytårsaften 2014Skal du også lave forret til børn, … klassiske forretter, lakseroulade, Melon med parmaskinke, nytårs forret, nytårsforret, suppe, torskefad, …Se mere på hjemmesiden […]

 5. nytårs forret uden fisk | helligdage-gaver.com - 11. november 2015

  […] Lækker forret til nytårsaften 2014Forslag til nem forret til nytårsaften uden fisk. Mange synes at det hører sig til at spise fisk nytårsaften, derfor kan det være svært at komme på en lækker …Se mere på hjemmesiden […]

 6. nytårsmenu forret | helligdage-gaver.com - 11. november 2015

  […] Lækker forret til nytårsaften 2014Mangler du en forret til nytårsaften? Vi har masser af gode forslag til den perfekte forret til nytårsaften – udvalgt mellem vores mange lækre opskrifter.Se mere på hjemmesiden […]

 7. nytårs forret | julen2015-dk.com - 23. november 2015

  […] Lækker forret til nytårsaften 2014Mangler du en forret til nytårsaften? Vi har masser af gode forslag til den perfekte forret til nytårsaften – udvalgt mellem vores mange lækre opskrifter.Se mere på hjemmesiden […]

 8. ideer til tapas forret | julen2015-dk.com - 24. november 2015

  […] Lækker forret til nytårsaften 2014RUL NED OG SE VORES IDEER TIL FORRET TIL NYTÅRSAFTEN . … Her er vores forslag til vin til blinis med laks, rejer og kaviar: Tapas eller let anretning: …Se mere på hjemmesiden […]

 9. nytårs forret med torsk | julen2015-dk.com - 24. november 2015

  […] Lækker forret til nytårsaften 2014Forslag til forret med torsk og rejer til nytårsaften. Torskefad kan være en suverænt god ide til en forret til nytårsaften, hvis du har valgt at hovedretten ikke …Se mere på hjemmesiden […]

 10. nytårs forret til børn | julen2015-dk.com - 24. november 2015

  […] Lækker forret til nytårsaften 2014Skal du også lave forret til børn, … klassiske forretter, lakseroulade, Melon med parmaskinke, nytårs forret, nytårsforret, suppe, torskefad, …Se mere på hjemmesiden […]

Skriv et svar

UA-42442149-2