menu

Forret med laks – Lakse- og avocadotoast

Lakse- og avocadotoast er en lækker forret med laks

forret med laksAlle elsker en god og let forret med laks. I denne forret med laks, blandes smagen fra den røgede laks med avocado og citron, og får sprødhed fra ristet brød. Mange vil måske tænke, at en forret med laks er lidt uroriginalt, men virkeligheden er, at denne opskrift er vældig fornyende og anderledes end de fleste andre af sin slags. Prøv denne forret med laks – du vil ikke fortryde det.

Forret med laks til 4 personer

1 dl piskefløde (kan erstattes med græskyoghurt 10 %)

1 spsk. revet peberrod

4 store eller 8 mindre stykker røget laks

2 avocadoer

Saften af ½ citron

4 skiver lyst brød

Grønne salatblade

Citronbåde

Dildkviste

Lidt smør

Fløden piskes og smages til med revet peberrod.

Avocadoerne skylles, halveres, udstenes og skæres i smalle skiver. Dryp straks med citronsaft, så avocadoen ikke bliver mørk. De 4 brødskiver ristes. Afkøles let, og smøres med smørret. Læg salatblade på, og dernæst avocadoskiverne, uden for meget citronsaft. Nu lægges lakseskiverne ovenpå, let foldede. Pyntes med en lille klat peberodscreme, dildkviste og citron.

Sæt den resterende peberrodscreme i en lille skål på bordet, så gæsterne selv kan tage den mængde, de ønsker. Nu er din lækre forret med laks færdig!

Vi vil altid gerne have respons og meningstilkendegivelser på vores forretter – skriv gerne i kommentarfeltet, hvad du synes, om denne forret med laks.

, , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2