menu

Forret med fisk – Røget Ørredrulle

Forret med fiskForret med fisk – Røget Ørredrulle

Denne forret med fisk er en sand lækkerbidsken, som er relativt let at lave. Den røgede fisk spiller enormt godt med smøreosten, og portvinen giver det sidste, som løfter denne forret med fisk helt op, hvor englene synger. For at tilberede denne forret med fisk, skal du bruge de følgende ingredienser. Røget Ørredrulle er en lækker, let forret med fisk, som stort set alle kan lide.

Forret med fisk “Røget Ørredrulle” til 4 – 6 personer:

50 g neutral smøreost

4 tsk. portvin eller sherry

2 tsk. soya

1 tsk. citronsaft

1 lille rød peberfrugt i små tern

1 spsk. finthakket løg

300g varmrøget ørredfilet

1 bundt hakket persille

Pinjekerner, ristet gyldne på panden og afkølede

Sådan tilbereder du denne forret med fisk

Osten røres blød med vin, soya og citronsaft. Fiskekødet modes med en gaffel. Bland det sammen med osten, peberfrugten og det hakkede løg. Læg blandingen på et stykke bagepapir, form det til et aflangt ”brød”.  Åbn papiret og drys med de ristede pinjekerner og hakket persille og tril brødet, så hele overfladen dækkes. Tryk godt fast ved hjælp af papiret, og luk det i begge ender. Læg det i en plastpose, som også foldes stramt omkring. Læg rullen i køleskab i et døgn. Hvis den stadig er meget blød, kan den lægges i fryseren i ca. 1 time. Nu er din forret med fisk så småt ved at være færdig.

Pak rullen ud og skær den skiver. Anrettes på salat, gerne rucola eller spæde salatblade, citronbåde og et par halve sherrytomater, portionsvis eller på fad. Server lun flutes til. Nu er denne lækre forret med fisk, klar til at blive nydt af dine gæster.

Vi vil rigtig gerne have respons på denne forret med fisk – skriv endelig i kommentarfeltet, hvad du synes om denne forret med fisk!

, , , , ,

4 Responses to Forret med fisk – Røget Ørredrulle

  1. Tine 8. oktober 2013 at 7:39 #

    Alletiders og ‘raffineret’ forret. Perfekt til gæster. Ser flot ud på tallerkenen og smager fantastisk. Røget laks kan også bruges, og så kan den fryses ned til uventede gæster 😉

  2. Jeppe 8. oktober 2013 at 9:43 #

    Mange tak for dine rosende ord! Hvis du laver andre af vores opskrifter, hører vi gerne din mening igen 🙂

  3. Linux VPS 11. maj 2016 at 8:55 #

    En l?kker forret med laks er altid et hit. Laks er bade sundt og velsmagende, og de fleste mennesker kan lide denne fede fisk. Derfor er laks det oplagte valg til din forret

  4. Mona Jensen 10. juli 2016 at 8:26 #

    Fantastisk lækkert og nem, kan varmt anbefales

Skriv et svar

UA-42442149-2