menu

Forret med avocado

Forret med avocado

forret-med-avokado2Dette er en flot, festligt og ultra-let forret med avocado at lave. Den er lynhurtig, fantastisk lækker og simpel. Den eneste udfordring denne ret rejser, kan være at finde modne avocadoer, for med hårde avocados vil retten mislykkes. Denne forret med avocado er ret original, men den er både frisk, velsmagende og flot at se på. En forret med avocado er en god måde at starte et måltid på. Særligt denne forret med avocado der indeholder rejer, hytteost, limesaft, frisk koriander og ja – selvfølgelig, avocadoer. Det skyldes at denne forret med avocado er en frisk og velsmagende start på dit festmåltid.

Denne forret med avocado er mexicansk inspireret. Vil du se flere mexicanske opskrifter? Besøg www.mexicansk-mad.dk

Forret med avocado til seks personer:

3 avacodos, halverede på langs.

250ml hytteost.

250g. rejer, skyllede/optøede.

1 limefrugt, skåret i kvarte.

Tre spsk frisk koriander, grofthakket.

Sådan tilbereder du denne forret med avocado

Bland rejer og hytteost sammen i en skål, tilsæt koriander og smag til med lidt salt. Hulrummet hvor stenen har siddet i de halve avocadoer, er ikke helt stort nok til fyldet, du har lavet. Lav fordybningen lidt større med en teske – ikke meget, men en lille smule. Anret nu dine 6 halve avocadoer på hver sin forretstallerken, fyld dit reje-fyld i og endelig med stor top. Et enkelt, forsigtigt pift limesaft ovenpå, og så er de klar til servering! Spises med teske. Nu er din forret med avocado færdig og klar til at servere. Retten går fantastisk til et glas koldt hvidvin.

På forret-forretter.dk er vi altid vilde efter at høre respons. Fortæl om dine oplevelser og erfaringer med denne forret med avocado. Skriv til os – vi tager din mening meget alvorligt!

Kunne du lide denne forret med avocado? Se flere mexicanske opskrifter på www.mexicansk-mad.dk

, , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2