menu

Find din forret på forret-forretter.dk

Forret forretterForret til enhver anledning på forret-forretter.dk

Når man skal have gæster, starter mange med at planlægge menuen i nogen tid før. Nogle tager først og fremmest udgangspunkt i, hvad de ønsker at servere til hovedret, og derefter planlægger de, hvad forretten og desserten skal bestå af.

En forret skal spille med de andre retter

Det er vigtigt, at vi i denne planlægning får skabt en sammenhæng og harmoni igennem retterne. At forretten f.eks. i sin stil ikke stritter i en helt anden retning end hovedretten og desserten, eller at forretten ikke indeholder en stor del af de samme ingredienser, som vi skal møde i hovedretten. I hvert fald med mindre man vil lave en tema – menu over f.eks. årstidens grøntsager, men det kræver selvfølgelig megen omtanke, hvis det skal kunne blive en succes.

Vi kan overveje, om forretten skal portionsanrettes eller anrettes på et fad. Det er alt efter temperament. I mange tilfælde kan en forret først anrettes umiddelbart før, den skal serveres, og hvis den kan, skal vi kunne finde plads til den i køleskabet.

En god idé et det, som i al anden madlavning, at tage udgangspunkt i det, der er fremme i den aktuelle sæson, det være sig grøntsager, frugt og bær, samt fisk og eks. vildt. Det gør det dels nemmere at blive inspireret, dels letter det på det beløb, vi skal bruge på indkøbet til en gæstemenu. En god menu handler ikke om, hvor stort et beløb vi har brugt på indkøbet, men snarere om, hvordan vi får præsenteret vores menu, fra forret til dessert, og hvordan du møder dine gæster. Hvis du har haft for travlt, kommer du nemt til at virke stresset, og det fornemmer gæsterne, når de træder ind ad døren.

Find din forret lige her på hjemmesiden!

På Forret-forretter.dk giver vi opskrifter på nogle enkle og overkommelige forretter, som vil falde i de fleste gæsters smag, og som let lader sig sammensætte med forskellige hovedretter og desserter. På forret-forretter.dk vil vi altid stå behjælpelige med ideer til en lækker forret, som dine gæster vil elske. Alle sætter pris på en dejlig forret.

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2