menu

Broccolisuppe opskrift

Broccolisuppe opskrift du aldrig glemmer

broccolisuppe opskriftDenne broccolisuppe opskrift er en opskrift der hurtigt bliver en favorit i dit køkken. Den smager rigtig godt, er lækker at se på og så er den også rigtig sund. Denne broccolisuppe opskrift er ganske fedtfattig og er særdeles rig på vitaminer og fibre. Denne broccolisuppe opskrift også meget velegnet hvis du har vegetarer til middag – den indeholder nemlig ikke kød, selvom du med fordel kan pynte den med lidt bacon. Men det er dog ikke nødvendigt for at få denne lækre broccolisuppe opskrift til at fungere som en god opstart på din treretters middag.

Broccolisuppe opskrift til 4 personer

1 stort løg

500 g broccoli

250 g kartofler

2 spsk. olie

1 l hønse – eller grønsagsbouillon

2 dl mælk

Sådan laver du vores broccolisuppe opskrift

Hvis du følger denne broccolisuppe opskrift, er du kun øjeblikke fra et rigtig godt og lækkert resultat. Løget pilles og hakkes groft. Kartoflerne skrælles og skæres i små tern. Broccolien skylles og deles i buketter. Stokken skæres i tern.Det hakkede løg hældes i gryden og klares i lidt olie. Tilsæt kartoffelstykkerne og svits dem et par minutter. Rør i gryden hele tiden. Hæld bouillonen ved og kog grønsagerne under låg i ca. 15 min. til de er gennemkogte. Tilsæt nu broccolibuketterne, som koger med i 5 minutter. Tag nogle broccolibuketter fra og blend den resterende del. Tilsæt de 2 dl mælk og kog suppen op. Læg broccolibuketterne tilbage i suppen. Smag til med peber og evt. salt (husk bouillonen er salt, så smag endelig før du tilsætter salt).Server suppen med et stykke lunt flutes. Det kan være en ide at lægge et par skiver ristet bacon eller lidt rejer oven på suppen, hvis du vil gøre den lidt mere festlig. Nu kan du og dine gæster nyde resultatet af denne broccolisuppe opskrift.

Har du kommentarer eller spørgsmål til denne broccolisuppe opskrift, er du meget velkommen til at skrive til os i kommentarfeltet herunder.

 

, , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2