menu

Blinis med tuncreme

BlinisBlinis med tuncreme er en rigtig lækker variant over blinis konceptet, som vi har eksperimenteret os frem til her på forret-forretter.dk – generelt må vi sige, at vi er godt tilfredse med resultatet. Blinis med tuncreme er en vinder – lidt bitter i smagen takket være kapers, de har bid pga løgringen og tuncremen er lige i øjet. Prøv disse små pandekager med tuncreme og alle vores andre blinis opskrifter! Bemærk at denne opskrift kun er til fyldet.

Opskriften på dej til blinis, finder du her. Når du laver små madpandekager er det en god ide at bruge en rigtig blinispande, på den måde for du pæne og ensartede blinis. Desuden er det meget hurtigere at bruge en blinispande, da du lave 7 styk af gangen. Jeg anbefaler at du køber en pande af god kvalitet som den her, det er en rigtig god støbejernspande, som kan bruges på alle varmekilder.

 

Blinis med tuncreme til 4 personer:

  • 12 blinis
  • Ca. 200 g tun naturel i vand
  • 1 – 1,5 dl græsk yoghurt 10%
  • 1 rødløg
  • 60 g kapers
  • Salt og peber

Tuncreme til blinis opskrift

  1. Tun drænes for vand, findeles og røres med den græske yoghurt.
  2. Når tunen er rørt helt ud i yoghurten smages der til med salt og peber.
  3. Rødløget pilles og skæres i tynde ringe.
  4. Fordel tuncremen på de 12 blinis og pynt med løgringe og kapers.

TIP! Server som tapas og lav forskelligt blinis fyld. Se vores mange forskellige opskrifter på blinis fyld.

 

Variationsmuligheder:

Vi har en hel del forskellige varianter og ideer til blinis fyld til disse små madpandekager, som hånden på hjertet er en formidabel ide til en forret. Variationsmulighederne gør det til en overdådig forret til bryllup eller anden festlig lejlighed. Som gæst vil man virkelig føle, der bliver kredset for en. Vi har med blinis med laks, blinis med stenbiderrogn, blinis med rejer, blinis med kaviar og nu også tuncreme! Jo, det gælder om at prøve en masse forskelligt af – og det er OK at eksperimentere. Jeg tror, vi lader blinis ligge for nu, men hvis du mangler forslag til ting, du kan bruge til dine, kan vi foreslå rygeost, krebsehaler, hummermousse, ristede svampe, fetaost og oliven, syltede løg og peanuts, muslinger…. Jo, kun fantasien sætter grænser.

Vi håber meget, du forsøger dig med disse små pandekager, som vi virkelig mener er fulde af spændende muligheder. Skriv gerne nedenfor, hvad du synes, og får du sjove ideer til dit eget fyld, må du meget gerne dele dine erfaringer med os! Vi vil altid gerne prøve nye ting af – og den slags er sjovest, hvis vi er flere om at komme med ideerne.

 

 

, , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2