menu

Blinis med stenbiderrogn

Blinis med stenbiderrogn

Blinis med stenbiderrogn

Blinis med stenbiderrogn er nok vores smukkeste og mest elegante blinis opskrift overhovedet. Ingredienserne er ikke billige, men de er omvendt heller ikke så dyre, at det ikke kan lade sig gøre at servere denne forret med blinis med stenbiderrogn for de fleste. Den er smuk, den smager udsøgt og så er den ikke lige det, dine gæster regner med de skal have. Alt i alt, er den oplagt som forret til nytårsaften eller en anden festlig lejlighed. I denne blinis med stenbiderrogn opskrift finder du dog ikke opskriften på selve dejen.

Dejen til blinis, finder du her. Når du laver blinis er det en rigtig god ide at bruge en blinispande, på den måde for du smukke og ensartede blinis. Desuden er det meget hurtigere at bruge en blinispande, da du lave 7 blinis af gangen. Jeg anbefaler at du køber en god pande som den her, det er en rigtig god støbejernspande som kan bruges på alle varmekilder.

Blinis med stenbiderrogn til 4 personer:

  • 12 blinis
  • 150 g stenbiderrogn
  • 1 rødløg
  • 1 – 1,5 dl creme fraiche, 18%
  • Dildkviste

 Sådan laver du blinis med stenbiderrogn

  1. Stenbiderrognen fordeles på de 12 blinis.
  2. Læg et par tsk. fulde cremefraiche ved siden af.
  3. Rødløget hakkes fint og drysses ovenpå.
  4. Der pyntes med dild, og dine blinis med stenbiderrogn er nu klar til servering.

TIP! Der kan serveres 12 ens blinis, eller du kan variere ”fyldet” ved at kigge på alle vores andre opskrifter på blinis, så du kan sammensætte en hel platte af forskellige blinis med fyld.

Vi har efterhånden rigtig mange opskrifter på blinis, så der er nok at vælge i mellem. Den mest populære er blinis med rejer, desuden kan du se opskrift på blinis med kaviar, blinis med laks og blinis med tuncreme.

Vi har altså rigtig mange og for det ikke skal være løgn er det også en sød blinis på vej. Dette giver dig en rigtig mulighed for at variere og præsentere dine gæster for et en symfoni af forskellige smage.

Vi vil rigtig gerne høre respons på denne opskrift på blinis med stenbiderrogn – måske har du spørgsmål, ris eller ros eller bare kommentarer til hjemmesiden i det hele taget. Du er meget velkommen til at skrive til os gennem “kontakt”. Velbekomme.

, , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2