menu

Blinis med rejer

blinis med rejerBlinis med rejer er vores hidtil seneste opskrift på blinis. Den er selvfølgelig totalt oplagt, for rejer med citron smager jo godt på hvad som helst, så hvorfor ikke også en lille russisk madpandekage. Denne lækre forret med rejer smager i hvert fald godt, og så er de fantastisk dekorative. Vi har rigtig mange opskrifter på blinis, Hvor du skal lave forret til nytårsaften eller forret til bryllup, så er det rigtig lækkert, at lave et stort fad med helt forskellige blinis, så gæsterne virkelig har noget at vælge mellem. Blinis med rejer er en både dekorativ, lækker og forholdsvis billig forret at lave. Desuden kan de fleste lide en forret med rejer.

Se de andre forretter med blinis her

Dejen til blinis, finder du her. Når du laver blinis er det en god ide at bruge en blinispande, på den måde for du pæne og ensartede blinis. Desuden er det meget hurtigere at bruge en blinispande, da du lave 7 blinis af gangen. Jeg anbefaler at du køber en god pande som den her, det er en rigtig god støbejernspande som kan bruges på alle varmekilder.

Blinis med rejer til 4 personer

  • 12 blinis
  • 300 g rejer
  • 1 – 1,5 dl creme fraiche, 18%
  • 1 økologisk citron
  • 6 cherrytomater
  • Dildkviste

Blinis med rejer opskrift

  1. Læg creme fraiche på blinierne og top med rejer.
  2. Cherrytomaterne skæres i halve eller i kvarte og lægges på.
  3. Citronen skærer i tynde skiver, som deles i kvarte.
  4. Pynt med citronstykker og dild, og retten er nu klar til servering.

TIP! Der kan serveres 12 ens blinis, eller du kan variere ”fyldet”, så gæsterne kan vælge.

Vi har efterhånden rigtig mange opskrifter på blinis, men vi er altid på udkig efter flere. Vi har blinis med rejer, blinis med tuncreme, blinis med stenbiderrogn, blinis med kaviar, blinis med laks, du kan også bare fylde dine blinis med det du godt kan lide, fx. avocadomos – måske sidder du med en eller flere opskrifter på blinis, du gerne vil dele med os. I så fald vil vi rigtig gerne høre fra dig. Du er naturligvis også velkommen til at afgive ris og ros, stille spørgsmål og kommentere opskrifterne ligeså tosset du vil.

 

, , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2