menu

Blinis med laks

Prøv vores suveræne blinis med laks som en festlig og farverig forret, som elegant indleder dit måltid. Vores stilede blinis med laks er også velvalgte som kanapeer med boblende champagne til en nytårsaften eller et bryllup. Blinis med laks er en forretsfavorit af de helt store. Prøv dem!

Dej til blinis med laks

Herunder får du en opskrift på blinis fyld med laks, derudover skal du bruge en opskrift på blinisdej, den finder du her. Når du laver blinis er det en god ide at bruge en blinispande, på den måde for du elegante og ensartede blinis. Desuden er det meget hurtigere at bruge en blinispande, da du lave 7 blinis af gangen. Jeg anbefaler at du køber en god kvalitets pande som den her, det er en rigtig god støbejernspande som kan bruges på alle varmekilder.

Blinis med laks til 4 personer:

  • 12 blinis
  • 200 g røget laks i skiver
  • 1,5 – 2 dl creme fraiche, 15%
  • Peberrod
  • Dildkviste

Blinis med laks opskrift

  1. Laksen fordeles på de 12 blinis.
  2. Læg et par tsk. fulde cremefraiche ovenpå.
  3. Peberroden rives fint og lægges ovenpå creme fraichen.
  4. Der pyntes med dild, og retten er nu klar til servering.

Tip! Serveres blinis som tapas og variere med forskelligt blinis fyld, se alle vores opskrifter på blinis fyld her.

 

Vi kan varmt anbefale med blinis med laks, men du bør bestemt også se vores blinis med stenbiderrogn, som du finder andetsteds på hjemmesiden. Du kan lave blinis med rejer, avocado, eksotiske frugter, krebsehaler og meget mere. Når det kommer til blinis sætter kun fantasien grænser, faktisk. Vi vil gerne opfordre dig til at eksperimentere lidt med det – et fad fuld af forskellige blinis ser utroligt indbydende ud, og som gæst er det lækkert, at man kan gå opdagelse i en masse forskellige indtryk og smage.

Hvis du har kommentarer, spørgsmål, ris eller ros til vores opskrift på blinis med laks, er du som altid velkommen til skrive til os nedenfor i kommentarfeltet.

, , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2