menu

Blinis med kaviar

Blinis med kaviar er en af vores mest eksklusive blinisvarianter. Det smager ikke bare godt, det oser også af stil og klasse. Et sandt blinis-mesterværk, hvis vi altså selv skal sige det. Blinis med kaviar er en luksus forret til bryllup eller anden festlig lejlighed.

Når du skal lave blinis med kaviar, har du brug for en opskrift til selve dejen. Dejen til blinis, finder du her. Når du laver blinis er det en god ide at bruge en blinispande, på den måde for du elegante og ensartede blinis. Med en blinispande kan du lave 7 blinis af gangen, hvilket betyder at blinis ikke tager lang tid at lave, selv til mange gæster. Jeg anbefaler at du køber en god pande som den her, det er en rigtig god støbejernspande som kan bruges på alle varmekilder.

Blinis med kaviar

Blinis med kaviar til 4 personer

  • 12 blinis
  • Ca. 120 g kaviar
  • 2 hårdkogte æg
  • 1 rødløg
  • 1 – 1,5 dl creme fraiche, 18%

Blinis med kaviar opskrift

  1. De kogte æg hakkes.
  2. Løget pilles og hakkes fint.
  3. Læg en skefuld creme fraiche på hver blini og dernæst kaviar, så æg og til sidst rødløg. Så er blinis med kaviar klar til servering.

TIP! Der kan serveres 12 ens blinis med kaviar, eller du kan lave tapas med blinis ved at variere blinis fyldet, så gæsterne kan vælge.

Variationsmuligheder:

Vi har en hel del gode ideer til variationer af fyldet på dine blinis. Foruden blinis med kaviar har vi f.eks. blinis med stenbidderrogn, blinis med laks, blinis med tuncreme, blinis med rejer og meget, meget mere. Kun fantasien sætter grænser, og det er helt okay at prøve sig frem og eksperimentere. Som nævnt har vi en del her på siden, og der kommer sikkert flere engang. Vi har f.eks, en drøm om at afprøve noget helleflynder sammen med rygeost. Vi hører gerne om dine blinis-påfund og hvordan gæsterne modtog dem! Det kunne være spændende.

Vi er gået lidt blinis-crazy her på det sidste, men vil meget gerne høre fra jer, vores besøgende. Hvad synes I? Har I haft held med at prøve opskrifterne på blinis af derhjemme – har I selv eksperimenteret videre og hvad har I i så fald erfaret. Del gerne jeres ideer, erfaringer, spørgsmål og generelle kommentarer ved at skrive nedenfor i kommentarfeltet. Måske er der andre end os, der er helt vilde med blinis. Vi håber oprigtigt, du har haft en god oplevelse med vores opskrifter på blinis. Skriv også gerne, hvad du konkret mener om vores opskrift på blinis med kaviar!

 

 

, , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2