menu

Blinis med boghvedemel

blinis med boghvedemelAlle vores blinis, er blinis med boghvedemel. I de forskellige opskrifter blinis fyld, vi har her på forret-forretter.dk, skal man bruge denne opskrift til at lave dejen. De forskellige opskrifter er det altså kun opskrift på blinis fyldet. Her har du opskriften på dejen til dine helt egne blinis med boghvedemel. På billedet kan du se vores blinis med boghvedemel som er anrettet med stenbiderrogn.

Du kan se vores alle vores opskrifter på fyld til blinis med boghvedemel her

Blinis med boghvedemel til 4 personer

Vi beregner denne mængde dej til 4 personer, idet der bliver 12 blinis med boghvedemel, ca. 10 cm i diameter:

  • 60 g boghvedemel
  • 60 g hvedemel
  • 1/4 tsk. salt
  • 10 g gær
  • 1 dl mælk
  • 1 stort æg, som deles i blomme og hvide
  • 1 dl cremefraiche

Blinis med boghvedemel opskrift

  1. Lun mælken og rør gæren i.
  2. Tilsæt æggeblomme, cremefraiche og salt og rør det sammen.
  3. Nu tilsættes melet ad et par gange, og dejen til dine blinis med boghvedemel piskes hurtigt til en jævn masse.
  4. Lad blinisdejen hæve i ca. 1 time.
  5. Pisk æggehviden stiv og vend den forsigtigt i dejen. Nu er dejen til blinis med boghvedemel klar til bagning.

TIP! Den nemmeste måde at bage blinis på, er hvis du har en blinispande. Med en blinispande får du pæne og ensartede blinis. Det kan være lidt svært at styre på en almindelig stor pande. Desuden er det meget hurtigere at bruge en blinispande, da du lave 7 blinis af gangen. Jeg anbefaler at du køber en god pande som den her, det er en rigtig god støbejernspande som kan bruges på alle varmekilder.

  1. Læg en lille klat smør på panden og hæld dejen ud. Brug en lille øseske og hæld den samme mængde på til hver blini, så du er sikker på, at de bliver ens i størrelsen. Skestørrelsen skal være sådan, at hver blini bliver ca. 10 cm i diameter, – ikke mere, for så har du ikke dej nok til 12.
  2. Bag dine blinis gyldne på hver side, ca. 3 min., og holdes efterfølgende lune i ovnen, indtil alle er bagt, og du er klar til at anrette.

Vi har en et par rigtig lækre og delikate opskrifter på fyld til dine blinis med boghvedemel her på hjemmesiden, men faktisk må man sige, at kun fantasien sætter grænser, så eksperimenter endelig. se også vores opskrifter på blinis fyld her på siden, blinis med rejer, blinis med laks, blinis med stenbiderrogn, blinis med kaviar og blinis med tuncreme. Hvis du kender til nogle gode opskrifter på fyld til blinis med boghvedemel, må du meget gerne lade høre fra dig. Så kan vi lægge den op her på siden, så andre også kan få fornøjelse af den.

 

, , , , , ,

3 Responses to Blinis med boghvedemel

  1. Freebsd vps 16. maj 2016 at 22:37 #

    Har far du en opskrift pa en helt klassisk servering af stenbiderrogn, nemlig blinis med stenbiderrogn, rodlog og cremefraiche. Retten tager ca. 30 min af tilberede + 1 times hviletid, og der bliver ca. 28 stk.

  2. Hosting 27. maj 2016 at 0:46 #

    Bland boghvedemel og hvedemel i en skal med bagepulver, salt og sukker. Tils?t yoghurt og vand og pisk det sammen til en samlet dej.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Blinis med LaksForret Forretter - 28. november 2012

    […] Blinis med boghvedemel Kategorier […]

Skriv et svar

UA-42442149-2