menu

Aspargessuppe

Aspargessuppe-opskriftAspargessuppe er en forrets-favorit ved de fleste. Se vores lækre opskrift på aspargessuppe som er let, lækker og fuld af smag. Der er stor forskel på de tilgængelige opskrifter på aspargessuppe, men vi synes, at vores er den bedste. Den frembringer denne klassiske forret på den bedste og mest appetitlige måde, synes vi. Bedøm selv, og skriv endelig din mening nederst i kommentarfeltet. Du er nu kun kort tid fra, selv at kunne lave en vores lækre aspargessuppe Velbekomme og velkommen til.

Aspargessuppe til 4 personer:

1 ds. aspargessnitter

2 dl aspargesvand herfra

7 dl god hønsebouillon

1 dl hvidvin

1 dl piskefløde

35 g smør

35 g mel

Evt. lidt peber

Persille

Sådan tilberedes vores opskrift på aspargessuppe

Hæld asparges i en sigte og lad dem dryppe af ned i en skål, da væden skal bruges i suppen.

Lav en opbagning af smør og mel og tilsæt efterhånden aspargesvand og hønsebouillon. Pisk godt igennem efter hver gang, du har tilsat væde. Tilsæt 1 dl piskefløde og kog op. Derefter tilsættes 1 dl hvidvin. Smag suppen til med peber, – salt skulle ikke være nødvendig, da bouillon er salt.

Skyl og hak persillen, så den er klar til at blive drysset over suppen, når den er øst op i tallerknerne. Det kan i øvrigt anbefales at varme tallerknerne, inden suppen hældes op, så den kan serveres rygende varm.

Server et stykke lunt flutes til.

Vi vil gerne høre din mening og respons på denne aspargessuppe. Levede den op til dine og dine gæsters forventninger? Brug kommentarfeltet nedenfor, og fortæl os, hvad du synes om vores aspargessuppe.

 

 

, , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

UA-42442149-2