menu

Blinis med laks

Prøv vores suveræne blinis med laks som en festlig og farverig forret, som elegant indleder dit måltid. Vores stilede blinis med laks er også velvalgte som kanapeer til en kølig drink til en housewarming eller forfest. Blinis med laks er en forretsfavorit af de helt store. Prøv dem!

Dej til blinis med laks

Når du skal lave blinis med laks, skal du bruge en opskrift på blinisdej, som du finder her: Dej til blinis

Blinis med laks til 4 personer:

12 blinis

200 g røget laks i skiver

1,5 – 2 dl creme fraiche, 15%

Peberrod

Dildkviste

Sådan laver du blinis med laks

Laksen fordeles på de 12 blinis. Så lægges et par tsk. fulde cremefraiche ovenpå. Peberroden rives fint og lægges ovenpå creme fraichen. Der pyntes med dild, og retten er nu klar til servering.

Der kan serveres 12 ens blinis med laks, eller du kan variere ”fyldet”, så gæsterne kan vælge.

Vi kan varmt anbefale med blinis med laks, men du bør bestemt også se vores blinis med stenbidderrogn, som du finder andetsteds på hjemmesiden. Du kan lave blinis med rejer, avocado, eksotiske frugter, krebsehaler og meget mere. Når det kommer til blinis sætter kun fantasien grænser, faktisk. Vi vil gerne opfordre dig til at eksperimentere lidt med det – et fad fuld af forskellige blinis ser utroligt indbydende ud, og som gæst er det lækkert, at man kan gå opdagelse i en masse forskellige indtryk og smage.

Hvis du har kommentarer, spørgsmål, ris eller ros til vores opskrift på blinis med laks, er du som altid velkommen til skrive til os nedenfor i kommentarfeltet.

, , , , , , ,