menu

Fabelagtig forret til nytårsaften 2014

Forret til nytårsaftenNytårsaften 2014 nærmer sig med hastige skridt. Her får du vores bedste bud på en festlig forret til nytårsaften. Nytårsaften er en af de dage på året, hvor forretten virkelig kommer til sin ret. Nytårsaften er der plads til at gøre lidt ekstra ud af maden og ikke mindst forretten. Find den helt rigtige forret til din nytårsaften her på siden. Vi anbefaler at du bruger årets måske største, mest farverige og festligste middag til at lave et brag af en forret. Nytårsaften er en aften, som alle glæder sig over, og hvor man ovenpå en lang række julefrokoster med tung og fed mad, trænger til noget let, lifligt og friskt. RUL NED OG SE VORES BUD PÅ EN FESTLIG FORRET TIL NYTÅRSAFTEN

 

Forret til nytårsaften 1

Forret til nytårsaften – festlig rejecocktail:

Rejecocktail er en klassiker som forret til nytårsaften! Det er en festlig forret, som de fleste kan lidt og den er nem at lave. Desuden giver rejecocktail dig mulighed for at gøre forretten ekstra festlig ved at servere den i høje glas som dem her eller dem her og slut af med nytårspynt. Der er masser af forberedelser til nytårsaften og det er derfor dejligt nemt at lave rejecocktail, det meste kan nemlig forberedes i forvejen. Hvis du ønsker en traditionel nytårsmiddag og gerne vil servere en lækker forret med fisk, som stort set alle holder af, foreslår vi, du vælger vores rejecocktail som din forret til nytårsaften. Se opskrift på Klassisk rejecocktail til forret til nytårsaften her.

Vinguide til rejecocktail:

Det er vigtigt at vælge den helt rigtige vin som får det bedste frem i din forret, her får du 3 gode bud:

  1. Budget: til dig som hellere vil bruge penge på raketter end vin vil jeg anbefale denne.
  2. Bedst til prisen: til dig som gerne vil have god vin til rimelige priser kan jeg anbefale denne.
  3. Festlige luksus: til dig som vi have gang i et brag af en fest allerede ved forretten, så er denne champagne helt fantastisk til rejecocktail og kan faktisk drikkes hele aftenen. Dine gæster vil elske dig for dette valg!

Forret til nytårsaften 2Forret til nytårsaften -Røget lakseroulade:

Røget lakseroulade er et smuk, velsmagende og lækkert valg som forret til nytårsaften. Det kræver en smule snilde at få dem til at se så dekorative ud som på billedet, til gengæld kan lakserouladen laves i god tid, fx. dagen før, så skal du bare anrette nytårsaften. Røget lakseroulade er en god forret til nytårsaften fordi den er flot, dekorativ og festlig, samtidig med den hverken er specielt tung eller for eventyrlysten. Det er ikke alle, der kan lide kaviar og stenbiderrogn, men en røget lakseroulade, skal man være overordentligt kræsen for ikke at kunne få ned. Af alle disse grunde foreslår vi røget lakseroulade til som din forret til nytårsaften – den er særligt god forud for dyrekølle eller lam. Se forslag 2 til forret til nytårsaften her.

 

Vinguide til Røget lakseroulade:

Det er vigtigt at vælge den helt rigtige vin som får det bedste frem i din lakseforret, her får du 3 gode bud:

  1. Budget: forholdsvis billig, men stadig fin til nytårsaften - jeg anbefale denne.
  2. Bedst til prisen: rigtig god vin til rimelige priser – jeg anbefale denne.
  3. Festlige luksus: til dig som vil have en fabelagtig hvidvin til forretten, så er denne helt fantastisk til røget lakseroulade. Forkæl dine gæster med dette valg!

Forret til nytårsaften 3

Forret til nytårsaften – Torskefad:

Torskefad kan være en suverænt god ide til en forret til nytårsaften, hvis du har valgt at hovedretten ikke skal være torsk. Mange synes, at en nytårsaften uden nytårs-torsk er helt skudt ved siden af, men serverer du torskefad som din forret til nytårsaften, er det et rigtig fint kompromis, da alle får torsk nytårsaften, uden at det nødvendigvis får lov at spille første violin til middagen. Vores torskefad er det helt traditionelle kolde fad med torsk, asparges, rejer og andet godt, som nydes i hele landet, og som praktisk talt alle kan lide. Fordelen ved det serveres koldt er også, at du så kan have det lavet lidt i forvejen, så du ikke skal stresse mere end højst nødvendigt. Torskefad er en god, stilren start på middagen og så er den festlig og det er torsk, som mange synes hører sig til på nytårsaften. Af disse årsager foreslår vi gerne torskefad som din forret til nytårsaften.Se forslag 3 til din forret til nytårsaften her.

Forret til nytårsaften 4Forret til nytårsaften – tunmousse:

Fedtfattig tunmousse er en af vores mest populære forretter, og til en festlig anledning er den altid et godt valg. Tunmousse slog for alvor igennem på de danske middagsborde i 80’erne og har på trods af sin utrolige succes haft lidt et “kikset” omdømme. Vi vurderer dog, at tunmoussen har fået et stort comeback ikke mindst fordi den har returneret i mere fedtfattige varianter. Hvorfor skal du vælge vores opskrift på fedtfattig tunmousse som din forret til nytårsaften? Du skal vælge den som forret til nytårsaften, hvis 1: du har kræsne gæster, for alle kan simpelthen lide denne fedtfattige tunmousse. 2: Du ligesom os elsker tunmousse på den ufede måde. 3: Har få penge at gøre med, men det ikke skal kunne ses eller smages – med vores opskrift på fedtfattig tunmousse som din forret til nytårsaften, kan du klare forretten for små 15 kroner pr. person – og så det er altså også rigtig lækkert. Se forslag 4 til din forret til nytårsaften her.

Watch this space! Vi opdaterer gennem november og december måned med endnu flere ideer til din forret til nytårsaften!

En forret til nytårsaften skal kunne nogle forskellige ting, for at være vellykket. Først og fremmest skal den være flot, festlig og delikat. Dernæst er det vigtigt, at den supplerer resten af maden på en god måde. Din forret til nytårsaften skal altså være et indledende kapitel til de kommende retter, men indlede på en måde, hvor der opstår harmoni imellem de tre dele. Bemærk at dette opslag med ideer til hvilken forret til nytårsaften du skal vælge, vil blive opdateret gennem november og december måned med endnu flere gode ideer og opskrifter! Følg med!

I denne opdatering, er vi kommet med nogle bud på, hvilke af vores forretter, vi synes du skal overveje som din forret til nytårsaften. Det vigtigste er, at du finder en forret til nytårsaften, du er tryg ved at lave og som du tænker supplerer resten af din menu godt. Det er også vigtigt, at du har en forestilling om, din forret til nytårsaften vil blive velmodtaget af dine gæster. Når du vælger en forret til nytårsaften og måske skal have mange gæster til bords, er det f.eks. vigtigt at overveje, om alle spiser fisk, om der er vegetarer til stede osv. Det er ikke meget ved at have fundet og lavet en lækker forret til nytårsaften, hvis dine gæster ikke kan eller vil spise den.

Kommentarer, spørgsmål, ris og ros til denne tekst om forret til nytårsaften er meget velkomment. Skriv nedenfor eller under kontakt!

, , , , , , , , , , , , ,